Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Hem de treure el nostre estil amb molta determinació”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va parlar davant dels mitjans de comunicació en la prèvia del partit d’aquest vespre contra l’Espanyol, un altre duel català a primera divisió. El conjunt blanc-i-vermell l’afronta amb les baixes d’Oriol Romeu, sancionat, i Ibra, Juanpe i Reinier, lesionats. Per sobre de tot, Míchel va destacar la baixa més sensible, la del migcampista d’Ulldecona, que fins ara no s’havia perdut cap minut dels tretze partits disputats des que va arribar a Montilivi. “La seva baixa és important, però penso que tinc una plantilla molt bona i tenim moltes possibilitats per fer jugar altres jugadors. Ramon Terrats, Yangel, i fins i tot l’Aleix, que pot jugar alliberat en aquesta posició”, va explicar Míchel.

El tècnic de Vallecas també va afegir que la recuperació de Juanpe és més bona i que pensa que està més a prop de jugar amb l’equip. Va demanar paciència i va dir que és millor que no es parli d’ell per deixar-lo treballar bé.

“L’Espanyol és un molt bon equip, amb bons jugadors, i tenen un jugador amb un futbol espectacular, Darder. Joselu guanya totes les pilotes aèries, les bandes tenen jugadors molt ràpids i fan una pressió molt intensa al seu camp quan no tenen la pilota. És un equip molt agressiu perquè el seu entrenador, Diego Martínez, els dona aquesta característica. A més a més, anem a un camp difícil i espectacular. Penso que nosaltres hem de fer un partit molt bo, com sempre, amb determinació i treure el nostre estil de joc”, va respondre Míchel.

L’entrenador del Girona no va voler parlar d’avantatges respecte a l’Espanyol per haver descansat més sense la copa pel mig, i fins i tot va destacar que el conjunt blanc-i-blau arriba al matx amb una mentalitat més bona pel fet d’haver guanyat els últims dos partits, contra el Barça i el Celta.

La rivalitat

“Hi ha gent al vestidor que per a la qual és un partit especial, però per a mi és un derbi i un partit més. Bernardo i, sobretot, David són jugadors que viuran el partit d’una manera diferent, per haver jugat en l’Espanyol. La meva preocupació és la nostra dinàmica, la mentalitat, la personalitat i la preparació. Com sempre...”, va dir Míchel.

“En aquest nou any tenim el propòsit de fer més gols que no pas rebre’ls. Volem tenir el caseller en positiu, ara el tenim a menys dos gols”, va destacar per sobre de tot el tècnic.

TRIOMFS SEGUITS

“La història està bé, però no fa guanyar partits; haurem de jugar com sempre fem”

L’ESPANYOL

“És un molt bon equip i fa una pressió molt intensa quan no té la pilota”

Un 3-3 en l’últim entre tècnics

A.M.

Míchel i Diego Martínez no han viscut cap duel entre el Girona i l’Espanyol, però sí que s’han enfrontat a les banquetes. La temporada 2016/17, el madrileny va vèncer en el primer duel en un Sevilla Atlético-Rayo (1-2). També a segona A, el curs següent, l’Osasuna va aconseguir un 0-3 a Vallecas i va empatar en la segona volta a El Sadar (1-1). L’últim duel, ja amb pandèmia, era l’únic fins ara a primera, en un Granada-Osca que va acabar 3-3, tot i que els de Míchel guanyaven per 1-3 en el minut 87.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)