Girona

Yangel fa callar l’afició

Amb el 2-2. El migcampista veneçolà, amb passat en l’Espanyol, celebra el seu primer gol com a blanc-i-vermell amb un gest polèmic

Yangel Herrera va frustrar la remuntada de l’Espanyol. Suplent en el seu retorn a l’RCDE Stadium, Míchel el va fer entrar en la segona part i va marcar el 2-2, en caçar amb el cap una molt bona centrada de Yan Couto, un altre dels que havien entrat des de la banqueta. Era el primer gol com a blanc-i-vermell del migcampista veneçolà, que va acaparar protagonisme sobretot per com va celebrar-lo. Amb passat en l’Espanyol, Yangel, eufòric, es va dirigir a l’afició blanc-i-blava i la va fer callar amb un gest molt característic.

“Se m’havia resistit una mica el gol. Era qüestió d’insistir i de treballar”, va comentar després el veneçolà. “Hem fet una primera part molt bona, molt bonica. Hem baixat una mica el ritme al començament de la segona part, però com a mínim hem sabut reaccionar i empatar”, va afegir Yangel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)