Girona

Toni Villa: “Em trobo bé. El primer gol sempre és un alliberament”

Toni Villa va ser una de les sorpreses en l’onze de dissabte al camp de l’Espanyol (2-2) i l’extrem de Múrcia va respondre a la confiança de Míchel de la millor manera possible signant un bon partit i marcant el gol que obria el marcador, el seu primer com a jugador del Girona.

El primer gol

“Quan marques el primer gol sempre saps que és el més difícil. Jo no sóc un jugador que destaqui pels gols, però marcar sempre et dona una empenta i sí que és un alliberament.”

Les sensacions

“En les últimes jornades he participat bastant. Em trobo bé i ja no només pel gol, sinó per l’aportació a l’equip. Crec que estic ajudant i generant ocasions i espero seguir sumant i millorant”.

L’estat de l’equip

“La progressió de l’equip està sent bona i portem menys punts dels que mereixem. Estem en una bona progressió i hem de seguir millorant els petits detalls que fan que s’ens escapin els punts. L’objectiu és acabar com més amunt millor, però amb els peus a terra perquè l’objectiu principal ha de ser la permanència.”

La finalització

“És un dels detalls que han de fer que enlloc de semblar superiors en els partits ho siguem. Això s’ha de fer competint en cada acció al màxim. Si encaixem gols no es culpa de la defensa sinó de tots. Hem de millorar en això”.

A la dreta o a l’esquerra?

“No m’importa molt. Jo sempre he jugat més a la banda esquerra, però el que vull és jugar i ajudar el màxim possible. També depèn de l’entrenador i el que et demani. Míchel demana unes coses en cada partit que fan que un dia et puguis adaptar millor a la dreta i un altre a l’esquerra. No és una cosa que depèn de mi, així que m’és igual.”

El final de la primera volta

“És la costa de gener perquè quins tres rivals ens esperen. Hem d’anar partit a partit. Només penso en sumar els tres punts contra el Sevilla a casa que són molt importants. Hem demostrat que podem competir contra qualsevol rival i hem d’anar fent, sense marcar-nos una xifra de punts a aconseguir.”

La posició del Sevilla

“És un equip que està en una posició molt per sota de les seves possibilitats. Han tingut una mala dinàmica i costa sortir d’allà, però és dels cinc o sis millors equips de la lliga i segur que sortirà de baix”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)