Girona

Míchel: “El Sevilla és un equipàs però tenim ganes de fer un bon partit”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà demà contra el Sevilla a Montilivi (a les 16h). El tècnic de Vallecas ha explicat com arriba el seu equip a l’enfrontament i quin adversari espera trobar-se:

L’estat de la plantilla

“Javi Hernández i Juanpe Hernández han entrenat amb normalitat. Crec que la setmana vinent estaran disponibles. Reinier i Ibra també estan lesionats i Taty sancionat, són les altres baixes. La resta estan tots bé i recuperem l’Oriol Romeu després de sanció. Estem motivats i amb ganes de fer un bon partit”, ha comentat el tècnic madrileny.

El Sevilla

“El Sevilla és un equipàs. El seu objectiu és estar a Europa. Porten 4 punts de 6 i és un equip amb bons jugadors. Serà un partit molt difícil i és un bloc que amb Sampaoli s’ha mostrat vertical, amb la pressió avançada i serà un partit obert. Cal controlar la pilota i les transicions ja que és un equip molt vertical amb jugadors”.

Sense Taty i amb Stuani

“Taty i Stuani són dos jugadors diferents. L’equip ha de fer coses diferents perquè Stuani és un jugador més d’àrea, capaç de controlar situacions en posicions de rematada. Hem entrenat aquestes coses però Stuani és un jugador que porta un any i mig amb mi i sap què ha de fer”, ha explicat Míchel

Ratxa sense perdre

“El més important són els punts totals. Prefereixo de sis partits guanyar-ne quatre i perdre’n dos ja que en la classificació seria millor. Ens motiva aconseguir la millor ratxa sense perdre si fem la feina contra el Sevilla”

Manu Vallejo absent

Míchel ha comentat la situació de l’extrem andalús, que no ha jugat cap minut després de la tornada de l’aturada pel Mundial : “Està bé. És veritat que en els últims partits no ha jugat però és un futbolista que entrena molt bé. Estem molt contents amb la seva actitud i professionalitat però ha d’esperar el seu moment. Per sortides o arribades les preguntes són per en Quique Cárcel. El mercat dictarà sentència”

La sortida d’Ureña

“Avui ha entrenat. És veritat que hi ha la possibilitat que surti durant el mercat però em preocupa que ell estigui bé i que la seva decisió sigui la millor”, ha sentenciat l’entrenador del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)