Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

GAZZANIGa (90’)
concentrat
L’argentí va estar correcte amb les sortides en les pilotes aèries i no va tenir gaires problemes, ja que no va rebre cap xut fins al tram final. Va estar concentrat fins a l’últim minut i va evitar que una pilota dividida entrés a la xarxa en el temps afegit.
arnaU (90’)
LLUITADOR
Un cop més, va mostrar una bona actitud en atac i va ajudar Bueno a tancar els contraatacs del Sevilla. Va estar concentrat durant tot el partit i va rebre una targeta per haver protestat. El futbolista fa passes importants per millorar.
bueno (90’)
correcte
La fiabilitat defensiva va tornar a ser present a Montilivi. L’uruguaià va estar atent a la marca de Rafa Mir. Amb espais, va saltar bé a la pressió, tot i que hi va haver accions en què va patir amb Rakitic desplegat. Va jugar a un gran nivell.
david lópez (63’)
TRENCAT
L’equip es va sentir molt còmode en defensa, i va ser gràcies a la seguretat de López i Bueno amb espais. En el servei de pilota, va trobar la connexió amb Aleix, ubicat a l’esquerra. Va ser substituït per un possible trencament muscular.
migueL (90’)
profund
No va estar sotmès a gaire exigència en defensa i en el primer tram del duel va poder ser més profund amb les irrupcions en atac de Riquelme. No va disposar de gaires accions d’atac tot i dibuixar moltes línies de desmarcada. Va estar correcte.
oriol romeU (90’)
Pilar
No va jugar el seu millor partit, però va tornar a donar múscul físic al mig del camp per tenir les línies lligades. Va perdre alguna pilota en el servei, però també va estar atent als carrils interiors del Sevilla per tancar el marcador.
toni villA (62’)
insistent
Va ser important en el primer tram per donar amplitud a l’equip per la banda dreta. Arnau i Iván Martín van aprofitar pels carrils interiors l’espai que va generar. A l’inici de la segona part, va assistir Stuani per marcar l’empat.
iVán martíN (62’)
espès
No va tenir el dia, sobretot amb pilota, ja que va trobar a faltar espais en una defensa del Sevilla molt ben situada. Va jugar d’interior dret i no va tenir un paper destacat. Va disposar d’una bona ocasió que va acabar per sobre de Bono.
aleix garcíA (90’)
regular
És el pulmó de l’equip amb pilota i ahir ho va tornar a demostrar. Li va faltar, en algun moment, verticalitat en la passada. Quan Aleix estava bé, el Girona ho notava. Va filtrar alguna pilota per a Riquelme i Iván Martín a l’àrea.
riquelmE (82’)
vertical
Va tornar a tenir verticalitat des del primer minut de joc. El madrileny va fer anar de corcoll la defensa visitant amb eslàloms constants per la banda esquerra. Va disposar de dues bones accions en què li va faltar precisió en el xut final.
stuanI (91’)
Ovacionat
Es va barallar durant tot el partit amb la defensa del Sevilla per despenjar pilotes. No va tenir gaire presència en la rematada, però va ser important per arrossegar la marca. Va estar atent per fer l’empat després de la represa.
COUTO (62’)
EXTREM
L’equip necessitava aire nou a la banda i el brasiler va complir bé aquesta funció. Va continuar la feina de la pressió a la defensa rival.
YANGEL (62)
PRECÍS
No va entrar del tot fi, amb alguna imprecisió amb la pilota, però va tenir un toc de delicadesa amb el segon gol, per sobre de Bounou.
BERNARDO (27’)
aeri
Va tenir un paper poc vistós, però va guanyar moltes accions en duels aeris. Va entrar precipitadament.
VALERY (8’)
atent
El de l’Escala va ser decisiu per pispar la pilota a Nianzou i servir el segon gol, el decisiu, a Yangel.
Terrats (2’)
Momentani
No va tenir temps de demostrar res; el canvi va servir per ovacionar Stuani i tancar el mig del camp.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)