Girona

Tsygankov, a Montilivi

A punt. El Girona ultima el fitxatge del davanter ucraïnès del Dynamo de Kíiv, que ahir va viure en directe la victòria contra el Sevilla

El Girona pot tancar, les properes hores, una de les notícies sorpresa del mercat. I és que el club té molt encarrilada l’arribada de l’extrem dret Viktor Tsygankov, que també pot jugar per banda esquerra o com a segon punta. L’ucraïnès, nascut a Israel fa 25 anys, acaba contracte amb el Dynamo de Kíiv a final de temporada i els gironins sembla que han convençut el jugador, que havia sonat per a clubs importants com ara el PSV, el Milan, el Porto i alguns de la Premier. De fet, Tsygankov va ser ahir a la llotja de Montilivi veient el partit contra el Sevilla, de manera que l’anunci oficial podria ser imminent. En principi, això sí, l’acord és només entre club i jugador, de manera que Tsygankov arribaria com agent lliure el proper 1 de juliol un cop finalitzi el contracte que té amb el Dynamo de Kiev fins al juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)