Girona

El Girona fa oficial l’arribada de Viktor Tsygankov

El Girona ha fet oficial la incorporació, de manera immediata, de Viktor Tsygankov. El club gironí ha arribat a un acord amb el Dinamo de Kíiv per fer-se amb els serveis de l’extrem esquerre fins al 2027 a canvi de cinc milions d’euros i el 50% d’una futura venda del futbolista –unes xifres anunciades pel club ucraïnès.

Tsygankov és una de les perles del futbol ucraïnès però acabava contracte amb el seu club el proper 30 de juny, un fet que va moure les xarxes del City Group i, per conseqüent al Girona, a negociar amb el futbolista per fer efectiu el seu fitxatge. Amb l’objectiu que es fes de manera immediata, els clubs han arribat a un acord per a la venda del jugador per fer efectiva l’arribada anticipada a canvi d’una compensació econòmica molt inferior al valor del mercat del futbolista.

L’extrem o segona punta, compta amb molta experiència a nivell internacional ja que amb només 25 anys ha jugat múltiples partits amb el seu club a la Champions League i l’Europa League, i és campió de la lliga i la copa a Ucraïna –també és internacional amb la seva selecció.

Amb l’arribada de Tsygankov, el Girona haurà de fer lloc al flamant fitxatge ja que té les 25 fitxes del primer equip ocupades. Samu Saiz, Manu Vallejo, entre d’altres, tindrien números per ser els escollits per alliberar un lloc en la plantilla.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)