Girona

Entrades exhaurides per al Girona-Barça

Dèria. La web del Girona va registrar milers de socis interessats a comprar entrades per a un dels partits més esperats a Montilivi

El Girona va obrir ahir a les onze del matí per als seus socis la possibilitat de comprar un màxim de dues entrades amb un 10% de descompte de cara al partit de lliga que es disputarà el dissabte 28 de gener a les 16.15 h contra el Barça i, ja a la tarda, va anunciar que els més fidels havien exhaurit les localitats disponibles. El duel, un dels més esperats pels aficionats gironins, va despertar atracció des del primer minuts en què es va obrir el període i les cues virtuals d’espera es van allargar més enllà del miler de persones, fet que provocarà que no s’obri l’opció de la venda al públic en general prevista per al 24 de gener.

El ple està garantit

Que s’hagin exhaurit les entrades assegurarà el primer ple a Montilivi aquest curs. Fins aquest moment, el matx contra la Real Sociedad, amb 12.217 espectadors, és el que millor entrada ha registrat dels 13.500 possibles que hi caben a l’estadi amb l’ampliació de les graderies del gol nord. Això sí, encara es posaran a la venda les localitats que alliberin abonats que no puguin assistir a l’estadi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)