Girona

La sortida de Terrats farà lloc a Viktor Tsygankov

Amb les 25 fitxes permeses ocupades per futbolistes de la primera plantilla i després de fer-se oficial l’arribada de Viktor Tsygankov, el Girona va accelerar el capítol de les sortides per fer lloc a l’atacant ucraïnès. I qui farà primer les maletes serà Ramon Terrats, que iniciarà una aventura de sis mesos a les files del filial del Vila-real, dirigit per un clàssic del futbol català com és Miguel Álvarez. El conjunt castellonenc ha apostat fort pel migcampista barceloní, que acaba contracte amb el Girona el 30 de juny del 2024 i que ha forçat la màquina perquè la direcció esportiva i el cos tècnic comandat per Míchel Sánchez acceptessin la seva sortida per buscar minuts i continuar així progressant com a futbolista (10 partits aquesta temporada amb 385 minuts en total).

El Vila-real es guardarà una opció de compra no obligatòria pel barceloní, que vol demostrar la seva vàlua a plata, una categoria que ja va tastar com a blanc-i-vermell –44 partits disputats entre els cursos 2020/21 i el 2021/22.

Operacions en dansa

L’alliberament de la fitxa de Terrats –l’acord entre clubs es podria anunciar en breu– permetria al Girona activar la de Viktor Tsygankov, però la del migcampista podria no ser l’única sortida que hi hagi abans del tancament del mercat, el 31 de gener a les 23:59 h. I és que hi ha altres futbolistes com ara Samu Saiz i Manu Vallejo que podrien no estar contents amb el seu protagonisme en els plans de Míchel. El mitjapunta madrileny, que acaba contracte el 30 de juny, ha rebut una oferta de l’estranger i se l’està rumiant per fer les maletes. Samu Saiz ha jugat vuit partits de lliga (236 minuts, dues dianes) i un de copa. Tot i ser una peça habitual en l’inici de curs, l’arribada de més efectius, alguna errada i una lesió el van relegar a un paper de revulsiu en els partits. Per a Manu Vallejo, la situació encara és més complicada. Si bé només d’arribar, en l’últim dia de mercat, va assumir el rol de revolucionar els partits i tenir protagonisme ofensiu –va forçar dos penals– en els quatre de després de l’aturada del mundial no ha jugat ni un sol minut (vuit partits entre la lliga i la copa, 266 minuts).

VILA-REAL B

El filial groguet serà el destí del migcampista, que vol minuts per seguir progressant

MÉS SORTIDES

Samu Saiz i Vallejo també podrien fer les maletes si els convenç alguna oferta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)