Girona

Viktor Tsygankov: “No vull ser un líder, tan sols vinc a ajudar a l’equip”

Viktor Tsygankov ha estat presentat a la sala de premsa de Montilivi, després de ser oficialitzat com a nou jugador del Girona. L’extrem esquerrà nascut a Nahariyya (Israel), però amb nacionalitat ucraïnesa, ha estat acompanyat per Quique Cárcel, director esportiu, i Delfí Geli, president del club que li han donat la benvinguda. “Ha fet una aposta per nosaltres que és d’agrair, li desitgem tota la sort i que la il·lusió que tots tenim estigui reflectida a la gespa”, ha dit Delfí

Una fitxatge a foc lent

És una situació de mercat que vam estar treballant durant l’estiu i que al final no va ser. Per sort, durant aquest mercat hem continuat insistint perquè sabem el seu potencial. És una gran aposta que fa ell i que el nostre estil de joc i proposta i els seus agents, ha sigut possible”, ha dit Cárcel.

Tsygankov ha jugat a Champions League, Europa League i ha estat un jugador molt important pel Dinamo de Kíiv fins a lluir el braçalet de capità. “Ara li toca treballar, adaptar-se i li hem de donar temps”, raonava el director esportiu sota l’atenta mirada de Pere Guardiola, també present a la sala de premsa.

La carta de presentació

“Estic molt content d’estar aquí, ho agraeixo a tota la gent que ha fet possible que arribés aquí, sobretot a en Pere Guardiola. També estic content per la meva família”, ha dit Tsygankov. El futbolista nascut a Israel i amb nacionalitat ucraïnesa, encara no ha entrenat amb el grup, però ha conversat amb Míchel; “M’ha preguntat que quan estaria disponible” ha respost el jugador entre riures a la sala. Una pregunta que no ha tingut una resposta explícita i s’haurà d’esperar per veure si l’extrem esquerrà podrà ser present a la convocatòria de diumenge al camp del Vila-real. Segons el previst, no hi hauria d’haver cap entrebanc per poder-lo inscriure a la lliga.

Visiblement emocionat

“Haver vingut a Girona no és un factor que hagi sigut determinant. Per a mi, la guerra a Ucraïna és un desastre per a la meva gent. Hi ha un ambient molt dur i molta gent, com ara nens i nenes, estan vivint la violència de molt a prop”, ha explicat Tsygankov visiblement emocionat amb la seva família presenciant el moment.

Sobre el futbol Tsygankov

Tot i que el futbolista provinent del Dinao de Kíiv no ha volgut parlar sobre ell, Quique sí que s’hi ha referit explicant les característiques futbolístiques de Tsygankov. “És un jugador que té un bon xut per l’esquerra i també gol i arribada. Té molta visió en els últims metres i cada any et fa entorn dels dotze gols, són números molt elevats. La lliga d’Ucraïna no es pot comparar al cent per cent amb la d’aquí, però tenim molt bones referències. Amb el míster vam estar parlant i amb el seu potencial i amb la seva idea, la idea està molt quadrada amb el que volem”, ha conclòs Quique.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)