Girona

El Girona detecta i sanciona revenda d’entrades

El Girona ha emès un comunicat aquesta tarda en què informa que ha detectat casos de revenda d’entrades i abonaments per part de socis de cara al partit contra el Barça del proper 28 de gener (16.15h), i avisa que en aquests casos els carnets quedaran bloquejats i s’imposaran les sancions corresponents. En el mateix comunicat el Girona informa que retornarà el deu per cent de l’import de les entrades als cosis que en el moment d’adquirir la seva entrada no hagin aplicat correctament el descompte.

El comunicat

“El Girona FC ha detectat revenda d’entrades i/o abonaments per part de Socis per al proper partit contra el FC Barcelona. El Club anul·larà aquestes entrades i bloquejarà els carnets que hagin estat utilitzats per al partit objecte del frau. A més, ha iniciat els tràmits per sancionar-los d’acord amb el reglament de règim intern que preveu la suspensió temporal de la condició de Soci i/o Abonat fins a un període màxim de dos anys. El Girona FC es reserva el dret de posar aquesta informació a disposició dels Mossos d’Esquadra i recorda als aficionats que s’abstinguin de comprar entrades fora del web oficial del Girona FC.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)