Girona

“No soc un líder, vinc a ajudar”

Viktor Tsygankov va ser presentat a Montilivi com a nou jugador del Girona. L’extrem esquerrà va estar acompanyat de Quique Cárcel, director esportiu, i Delfí Geli, president del club, que li van donar la benvinguda. “Ha fet una aposta per nosaltres que és d’agrair, li desitgem tota la sort; que la il·lusió que tots tenim estigui reflectida a la gespa”, va introduir Geli.

“Ja hi vam treballar a l’estiu. És una gran aposta que s’ha fet possible gràcies al nostre estil de joc i els seus agents”, va dir Cárcel, que va repassar la seva trajectòria a Europa amb el Dinamo sota l’atenta mirada de Pere Guardiola, present a la sala de premsa.

La carta de presentació

“Estic molt content d’estar aquí, ho agraeixo a tota la gent que ha fet possible que arribés aquí, sobretot a en Pere Guardiola. També estic content per la meva família”, va dir Tsygankov. El futbolista ucraïnès encara no ha entrenat amb el grup, però ja va conversar amb Míchel; s’haurà d’esperar per veure si el tècnic podrà comptar amb l’extrem per Vila-real. Segons el previst, no hi hauria d’haver cap entrebanc per poder-lo inscriure abans de diumenge.

Sobre la guerra

“Haver vingut a Girona no és un factor que hagi sigut determinant. Per a mi, la guerra a Ucraïna és un desastre per a la meva gent. Hi ha un ambient molt dur i molta gent, com ara nens i nenes, estan vivint la violència de molt a prop”, va explicar Tsygankov visiblement emocionat amb la seva família presenciant el moment.

LES REACCIONS

Estic content, ho vull agrair a tota la gent que ha fet possible l’arribada, sobretot a en Pere Guardiola
Viktor Tsygankov
Jugador del girona
Vam treballar-hi des de l’estiu, quan no va poder ser. Ara, ha fet una aposta pel Girona
Quique Cárcel
director esportiu del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)