Girona

Els lesionats i Samu Saiz, fora de la llista contra el Vila-real

Míchel ha donat una llista de 20 futbolistes per viatjar cap a Vila-real i enfrontar-se al conjunt groguet (diumenge a les 14h). El tècnic de Vallecas ha deixat fora de la convocatòria als tres jugadors lesionats –Ibra Kebé, Reinier Jesús i David López–, i tampoc ha inclòs Samu Saiz, que està acabant de tancar la seva rescissió per sortir cap a un nou destí.

En la llista sí hi és Manu Vallejo, també en la rampa de sortida, i Iván Martín, que finalment podrà jugar gràcies a un acord entre clubs que elimina la clàusula de la por pactada fa just un any, quan va arribar al Girona cedit pel Vila-real. Les dues grans novetats són la tornada del Taty, una vegada complert el partit de sanció per acumulació de targetes contra el Sevilla i el nou fitxatge, Viktor Tsygankov, tot i que Míchel va dir que no jugaria ja que necessita un parell de setmanes per posar-se a to.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)