Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Haurem de tenir resiliència, ja que el Vila-real ens farà patir”

El tècnic del Girona va valorar com arriben els seus jugadors al duel i què es trobaran a la gespa de La Ceràmica, contra un Vila-real també en forma tot i l’última eliminació en la copa a mans del Madrid: “El Vila-real és un equipàs i està en un gran moment de forma. Amb Quique Setién l’estil és diferent i m’agrada molt. Amb la pilota juguen molt bé i és un partit difícil per a nosaltres. Hem de fer un gran matx en defensa, tenir molta concentració i resiliència, ja que en alguns moments ens faran patir molt”, analitzava Míchel, que respecte al possible cansament que pugui tenir el rival després de l’exigent partit contra el Madrid hi afegia: “Estan en un moment dolç. La primera part que van fer contra el Madrid va ser espectacular. Tant de bo l’esforç que van fer passi factura i es noti contra nosaltres, però tenen una gran plantilla i segurament Setién canviï alguns jugadors i l’equip no baixi gens el seu nivell.”

El Girona se les haurà contra un dels jugadors clau del curs passat en l’ascens a primera, Álex Baena, que sempre ha tingut paraules d’agraïment cap al club gironí i el seu anterior tècnic. L’andalús va rebre un missatge d’estima de Míchel: “És un jugador espectacular a qui ja vaig dir a principi del curs que havia tingut la sort d’entrenar-lo un any i gaudir del seu talent. Sabia que es quedaria al Vila-real i que no tornaria. Com a persona és un crac i té l’estima de tota l’afició blanc-i-vermella”, sentenciava l’entrenador del Girona, conscient sempre de la dificultat del pròxim matx.

La primera volta

Al Girona li queda per jugar el duel contra el conjunt groguet i dissabte vinent un partidàs contra el Barça a Montilivi. Sabedor que esgarrapar més punts serà complicat, Míchel d’entrada no renuncia a res: “Compto amb els sis punts. Els dos últims partits de la primera volta contra el Vila-real i el Barça són molt complicats, però no renunciem a res i l’equip està preparat per jugar i fer un gran partit. La paraula que he utilitzat més amb els jugadors és resiliència, ja que haurem de saber patir contra equips que dominen moltes facetes del joc”, concloïa un tècnic gironí engrescat amb els seus.

EL RIVAL

“Amb la pilota juguen molt bé i haurem d’estar concentrats i bé en defensa”

ESFORÇ DE LA COPA

“Tant de bo els passi factura però tenen una bona plantilla i no es notarà”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)