Girona

Q.Setién

Tècnic del Vila-real

“El Girona és un equip que m’encanta”

Quique Setién va atendre els mitjans locals per valorar els efectes de la derrota del seu equip, dijous en la copa contra el Madrid, i les perspectives de cara al matx contra el Girona: “La derrota sempre s’ha de preveure i es presenta de diverses maneres. Les sensacions, però, van ser positives i això reforça, tot i que el resultat no fos bo”, comentava el càntabre, que hi afegia: “Ens hem d’adaptar a tot. El més important és oblidar què va passar contra el Madrid i pensar només en el Girona. L’estat anímic sempre condiciona, però l’equip està mantenint una línia de rendiment bona. Anem pel bon camí tenint en compte que ens falten molts jugadors que estan lesionats.”

El tècnic del conjunt groguet va elogiar el Girona: “Les dades i els números del Girona potser no són rellevants, però és un equip que m’encanta. Té molts mecanismes, es mou bé, se situa bé, i és estrany que no incomodi el rival. Míchel ha fet bona feina, t’obliguen a fer una lectura ràpida del joc i haurem d’estar precisos i concentrats”, deia Setién, que accentuava el mèrit de com afronta els partits el Girona i la valentia que té de voler fer un joc vistós.

EL SEU EQUIP

“L’estat anímic condiciona, però l’equip està mantenint una línia bona”

DEL GIRONA

“Es mou bé, se situa bé i és estrany que no incomodi el seu rival”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)