Girona

Míchel: “No podem demanar més del treball defensiu de l’equip”

El tècnic del Girona ha comparegut a la roda de premsa visiblement afectat després del final del partit on el Vila-real ha aconseguit anotar el gol de la victòria.

“El partit ha sigut molt complicat per nosaltres perquè sense pilota patim. El Vila-real s’ha imposat. Hem estat molt de temps defensant, però ho hem fet bé. Hem de tenir resiliència i és un equip que et sotmet. Sabíem que havia de ser un partit molt disputat”, ha comentat Míchel.

Tres penals

“Ens han xiulat tres penals, un d’ells era fora. Si t’en vas al joc, el Vila-real ha merescut més, però fins al minut 90 em pogut sumar i mereixíem aquest punt. No podem demanar més al treball de l’equip”, ha dit el tècnic madrileny amb una pausa inicial. Una de les preguntes que també ha rebut Míchel ha sigut sobre la reacció de la plantilla: “Els jugadors m’han dit que no ho són. Estem rebent molts missatges d’aquests penals”.

Bueno, una nova baixa

“Tenim jugadors suficients per posar al camp. Juanpe ja està, tot i que li falta rodatge, Bernardo i a Javi a veure si arriba la setmana que ve que ha completat la setmana d’entraments. Tenim una bona plantilla i amb recanvis per fer un onze competitiu”, ha dit Míchel.

Sobre els groguets

“El Vila-real no m’ha sorprès en cap faceta. Ells des de Reina són capaços de generar-te la superioritat i no hem pogut robar lluny de la nostra porteria. Volem anar a pressió alta i ells, individualment, tenen bons jugadors. Per fora i per dins”, ha dit el de Vallecas que també ha tingut temps per fer autocrítica: “Hem hagut de defensar massa enrere com ho solem fer. No estem còmodes en aquestes situacions. Dintre del sistema de laterals, és igual si és Mandy o Foyth, ens ha costat adaptar-nos. Amb la pilota han estat molt fins i no hem tingut la possessió que ens falta a nosaltres per ser perillosos”.

Les jugades polèmiques

“Del Cerro ha cregut que eren penals i allà estant les jugades i tothom opinarà... Em sap greu per l’esforç de l’equip, ells han estat superior, però a les àrees hem estat molt bé. Gazzaniga ha fet un partit molt bo”, ha conclòs Míchel que ha marxat de la sala de premsa elogiant al seu equip i amb una cara d’enfadament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)