Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“Sense pilota, ens costa molt més atacar”

El tècnic del Girona va comparèixer a la roda de premsa visiblement afectat després del final del partit en què el Vila-real va aconseguir els tres punts en un final amb polèmica. “El partit ha estat molt complicat per a nosaltres perquè sense pilota patim. El Vila-real s’ha imposat. Hem estat molt de temps defensant, però ho hem fet bé. Hem de tenir resiliència i és un equip que et sotmet. Sabíem que havia de ser un partit molt disputat”, va comentar Míchel.

“Ens han assenyalat tres penals, un dels quals era fora. Pel que fa al joc, el Vila-real ha merescut més, però fins al minut 90 hem pogut sumar i mereixíem aquest punt. No podem demanar més al treball de l’equip”, va comentar el tècnic madrileny amb una pausa inicial de llarga durada. Una de les preguntes que també va rebre Míchel va ser sobre la reacció de la plantilla a les penes màximes: “Els jugadors m’han dit que no ho són. Estem rebent molts missatges d’aquests penals.”

Bueno, una altra baixa

“Tenim jugadors suficients per posar al camp. Juanpe ja està bé, tot i que li falta rodatge, Bernardo també, i pel que fa a Javi, a veure si arriba la setmana que ve, ja que ha completat totes les sessions d’entraments. Tenim una bona plantilla i amb recanvis per fer un onze competitiu”, va concloure un Míchel, que va voler destacar l’esforç defensiu del seu equip en un camp complicat i amb un home menys en els últims minuts.

AUTOCRÍTICA

“El partit ha estat complicat per a nosaltres perquè no hem tingut la pilota”

LA POLÈMICA

“Ens han xiulat tres penals, un fora. Els jugadors m’han dit que cap no ho era”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)