Girona

Bueno: “No he tingut dubtes, estic on vull estar”

El Girona ha fet la roda de premsa per anunciar l’acord de renovació de Santi Bueno fins al 2026. El central ha atès als mitjans de comunicació per exposar les seves sensacions després d’ampliar el vincle amb el club per dues campanyes més –acabava contracte el 2024:

Sensacions

“Estic molt content d’estar aquí i continuar més anys. El club està en creixement, jo també, i anem de la mà els dos”, ha comentat Bueno.

La seva trajectòria

“Arribar a Europa sempre és complicat. Em va costar molt adaptar-me a Barcelona però la cessió al Peralada em va anar molt bé. El Girona va apostar per mi i la decisió de venir aquí englobava la idea de créixer i el club de voler tornar a primera. S’han complert els objectius de totes les parts.”

Altres ofertes?

“Sobre la taula no ha arribat cap oferta però sí que hi havia interessos d’altres equips. No he tingut cap dubte de renovar ja que estic on vull estar, estic molt content i vull continuar creixent”, ha explicat el central uruguaià

Baixa contra el Barça

“És una pena no poder jugar contra el Barça. No puc entrar en decisions arbitrals tot i que siguin injustes. Va ser una llàstima no aconseguir el punt treballat a Vila-real però toca millorar i treballar per seguir evolucionant i preparar el partit contra el Barça”.

Futur internacional

“Com a jugador uruguaià és un desig jugar amb la selecció. Vinc treballant per això però sense ansietat i el dia que em cridin hi aniré amb ganes i fent tot el que pugui”, ha esmentat.

L’arribada de Callens

“L’integrarem de la millor manera, avui ha entrenat amb nosaltres i volem que sigui un més immediatament”, ha sentenciat Santi Bueno, un jugador feliç després de renovar fins al 30 de juny del 2026

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)