Girona

Callens: “L’estil de joc és el mateix que al New York City”

El Girona ha presentat aquest migdia el segon fitxatge del mercat d’hivern, el central Alexander Callens que de moment no podrà jugar fins que algun jugador del primer equip surti del club i deixi una fitxa lliure. Aquestes han estat les declaracions del defensa en la seva presetació.

Perquè el Girona?

“Sempre ha estat la meva il·lusió tornar a Eusropa. Sóc molt competitiu i sempre he volgut més i el Girona m’ha donat aquesta oportunitat.”

El retorn al futbol espanyol

“Tenia una venjança pendent amb jugar a primera divisió i ara ja estic aquí. Esperaré el meu moment per demostrar el que he madurat en aquests anys i tot el que he après.”

El perfil

“No sóc de definir-me i sempre espero el moment per demostrar el meu joc i que tothom se’n doni compte. Sóc ràpid a nivell defensiu i m’agraden els duels un contra un. Allà al New York sempre sortim jugant des de darrere, com aquí”.

Taty i Yangel

“Parlem gairebé sempre des que els dos van venir a aquí. Sempre veia els seus partits i tinc un bon coneixement del Girona. Estic content de la benvinguda que he tingut i tinc la impressió que aquest vestidor és una família.”

L’estat de forma

“El meu últim partit va ser el 19 de novembre amb la selecció i he estat intentant mantenir-me, entrenant amb la sub-20 que es preparava pel sud-americà. Després poc més. Avui he entrenat amb l’equip i m’he sentit bé, el cos ha respost bé i veurem durant la setmana.”

La inscripció

“El tema de la fitxa m’ho acaben de dir ara. Esperem arribar a una solució ràpida i si jugo o no dependrà de l’entrenador. Jo entreno per estar al cent per cent.

El missatge del club

“La primera conversa que vam tenir era que el principal objectiu era la permanència i després ja pensarem en altres coses”.

El Girona des de fora

“L’he vist molt bé. Al New York seguiém un sistema de joc similar i el mateix estil de joc. Sempre sortim jugant des de darrere, amb línia de tres o de quatre. Tenim moltes opcions en la sortida de pilota i veig que l’entrenador exigeix al màxim, cosa que és important i ens agrada a tots perquè fa treure el millor de cadascú.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)