Girona

Només falta que surti algú

Presentat. Callens llueix la samarreta del Girona en la seva presentació i es mostra ambiciós, però per fer-ho dissabte el club ha d’alliberar una fitxa

El Girona va tancar dilluns l’arribada d’Alexander Callens, però de moment el central peruà no podria jugar dissabte contra el Barça perquè no hi ha fitxes disponibles en el primer equip, i és que per poder inscriure el defensa el club ha de tancar abans la sortida de Samu Saiz, que s’ha complicat en els últims dies quan semblava molt encarrilada, perquè ni va viatjar a Vila-real, o de Manu Vallejo, que continua amb ofertes de cessió sobre la taula, sobretot de l’Oviedo i el Saragossa, a més de l’Elx, però sense que s’arribi a un acord. Les complicacions per alliberar una fitxa suposen un problema, ja que amb la sanció de Santi Bueno els gironins podrien arribar a la cita contra el Barça amb Bernardo i Juanpe com els únics centrals disponibles, ja que la presència de David López no està assegurada perquè serà dubte fins a última hora, per la lesió en el partit contra el Sevilla de fa dues setmanes.

Aquesta situació va generar una de les notes curioses en la presentació d’Alexander Callens, de 30 anys, com a jugador del Girona, ja que el central va reconèixer que fins ahir no sabia que potser no podria jugar dissabte. “M’ho acaben de dir ara. Esperem arribar a una solució ràpida i després que si jugo o no depengui de l’entrenador. No jugo cap partit des del 19 de novembre però en els entrenaments m’he trobat bé i el cos ha respost, així que m’entreno per estar al cent per cent”, va comentar Callens en la roda de premsa de presentació.

Aterratge buscat

Callens, que ha signat contracte amb el Girona fins al 2025, es va mostrar molt ambiciós en la seva presentació, deixant clar que suposa un pas endavant en la seva carrera després de tants anys sent un dels defenses més destacats de la MLS. “Soc un jugador molt competitiu que sempre ha volgut més, i ara el Girona m’ha donat aquesta oportunitat. La meva il·lusió sempre ha estat tornar al futbol europeu, i concretament tenia una venjança pendent de jugar a la primera divisió espanyola, després d’estar en la Real i el Numància, i ara ja hi soc. Esperaré el meu moment per demostrar el que he madurat i après en tots aquests anys”, va dir el defensa internacional amb el Perú, que va destacar què creu que pot aportar a l’equip de Míchel: “No soc de definir-me i espero demostrar el meu joc i que tothom se n’adoni. Però soc ràpid i defensivament m’agraden els duels un contra un. Amb pilota, en el New York City també sortíem jugant des de darrere, com es fa a aquí.”

Tot i ser l’últim a arribar a la plantilla, Callens no espera tenir problemes d’adaptació, ja que manté bona relació amb Yangel Herrera i Taty Castellanos, després de coincidir-hi en el Newy York City: “Parlem gairebé sempre des que van venir al Girona. Sempre veia els seus partits, i tinc un bon coneixement del Girona. De moment estic molt content amb la benvinguda que he tingut, i tinc la impressió que aquest vestidor és una família”, destacava el peruà, que també va expressar les primeres sensacions que li ha despertat el tècnic Míchel Sánchez: “És un entrenador molt exigent, i això li agrada a qualsevol jugador perquè fa treure el millor de cadascú.”

EL PROTAGONISTA

La meva il·lusió sempre ha estat tornar al futbol europeu perquè soc molt competitiu, i el Girona m’ha donat aquesta oportunitat
En el New York City també sortíem des de darrere. Soc ràpid i m’agraden els duels un contra un
Alexander Callens
central del girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)