Girona

Manu Vallejo jugarà cedit a l’Oviedo

Imminent. El davanter ja és a Oviedo per tancar la seva cessió, que inclourà una opció de compra obligatòria en cas d’ascens

Manu Vallejo no acabarà la temporada al Girona. El davanter de Chiclana de la Frontera era un dels jugadors de la plantilla que tenia la porta oberta i en les últimes hores s’ha concretat quin serà el seu destí. I és que Manu Vallejo ja va viatjar ahir cap a Oviedo per tancar la seva cessió al conjunt asturià, on jugarà cedit fins a final de temporada amb un acord que inclourà una opció de compra que serà obligatòria en cas d’ascens –de moment els asturians estan en la catorzena posició i a vuit punts de les places de play-off d’ascens–. L’acord, doncs, és qüestió d’hores que es faci oficial i el més probable és que es pugui concretar avui mateix.

D’aquesta manera l’Oviedo ha acabat guanyant la partida respecte a altres clubs com ara el Saragossa o, fins i tot, l’Elx, que s’havien interessat pel jugador del Girona. I és que els asturians són els que han ofert millors condicions al club gironí, a més d’haver convençut el futbolista. En aquest sentit, hi ha tingut un paper clau el tècnic Álvaro Cervera, que va ser qui va obrir les portes del primer equip del Cadis a Manu Vallejo en la temporada 2018/19 a 2a divisió A, la millor del gadità en el futbol professional amb vuit dianes.

A Oviedo, Manu Vallejo espera tenir el protagonisme que no ha tingut al Girona, ja que des que va arribar en l’últim dia de mercat només ha jugat set partits, dos dels quals com a titular, i el seu rendiment ha anat decreixent i Míchel no li ha donat minuts en la lliga des del partit contra l’Osasuna a l’octubre.

Al límit per inscriure Callens

Si avui es concreta la sortida de Manu Vallejo a l’Oviedo en forma de cessió, el Girona serà a temps de poder inscriure Alexander Callens en LaLiga. El central peruà, de 30 anys, va firmar amb el club gironí dilluns passat per dues temporades i mitja, fins al 2025, i va ser presentat oficialment dimecres, però necessita que s’alliberi una fitxa per estar disponible per jugar. La seva presència contra el Barça es considera important, i és que els gironins hi arriben amb pocs efectius en la posició de central per la sanció de Santi Bueno i el dubte de David López.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)