Girona

Míchel: “Sense dubtes tenim la capacitat de fer un gran partit”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà contra el líder, el Barça (demà a Montilivi a les 16:15h). En una sala de premsa de l’estadi més concorreguda de l’habitual a conseqüència de la magnitud del duel, l’entrenador de Vallecas ha exposat com arriben els seus jugadors al partit, quin Barça espera i les sensacions que té respecte l’enfrontament.

Recolzament de l’afició

“Necessitem el recolzament de tota la gent per tal de tenir opcions de victòria. No vull un camp en silenci i des del primer minut farem que la nostra afició estigui orgullosa de nosaltres”, ha dit Míchel, que respecte a aquest tema afegia: “El camp ens animarà a nosaltres totalment. No penso en cap cosa diferent. Nosaltres farem un gran partit i la nostra millor versió farà que l’afició viatge junt amb nosaltres. Farem un gran partit i l’ambient serà a favor nostre”

Canvis respecte Vila-real

“El partit de Vila-real no em va agradar gens. Volem la pilota però el Barça també és un equip d’aquests, és complicat robar-li la pilota i farem un partit pensant en això. D’una altra manera és complicat guanyar el partit. Ells fan ocasions de qualsevol pilota, en l’u contra u, en passada endavant, al contraatac”

El Barça

“El Barça ha rebut només sis gols en 18 partits. És un equipàs i en defensa tenen jugadors forts, molta velocitat i en l’u contra u són físics. Espero un Barça amb extrems i amb tres migcampistes”, ha analitzat Míchel, que puntualitza: “El rival és un equipàs. Si penso en el Barça estic fotut. Els meus jugadors m’han demostrat durant la setmana que estaran molt bé. La meva preocupació era aquesta, que el jugador tingui dubtes ja que sense dubtes tenim la capacitat de fer un bon partit”

Partit especial

“Heu estat al meu costat durant la setmana i els jugadors ho han notat. És un duel català i és un partit especial. És un matx important per alçar la veu i dir “som aquí””

Mercat

“Estava i estic satisfet amb la plantilla però Terrats, Manu Vallejo i Ureña han demanat sortir. Per mi sumaven sempre però el jugador vol sumar dins del camp. Si Reinier es recupera bé no cal qie arribi ningú. Potser em falta un jugador al mig més posicional però amb David López podem sumar un efectiu més. Si ha de venir Messi li fem lloc, però no serà el cas”, ha explicat el tècnic madrileny.

Por a la sobremotivació

“No és sobremotivació. És il·lusió i energia positiva. A Vila-real no vam ser nosaltres mateixos i per això volem fer un partit amb la nostra millor versió. El jugador ho sap i per això hem treballat molt bé i amb moltes ganes. Penso que farem un bon partit, veurem després del matx si això és veritat.”

Baixes

El Girona tindrà les baixes per lesió de David López, Reinier Jesús i Ibra Kebé. Per sanció no hi serà Santi Bueno.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)