Girona

El punt i final de Samu Sáiz amb el Girona

El desenllaç de Samu Sáiz amb el Girona ha acabat sent una crònica d’una mort anunciada. El club ha fet oficial el que feia uns dies que es coneixia, la seva desvinculació amb el conjunt gironí pactada entre les dues parts. Sáiz va fitxar l’estiu de 2019, a Segona divisió, i ha aconseguit anotar 12 gols i un bon grapat d’assistències.

Després de 120 partits oficials vestint l’elàstica vermell-i-blanca, el migcampista madrileny ha fet les maletes per continuar la seva carrera a Turquia a les files del Sivasspor. El migcampista ha deixat, entre les dues temporades i mitja a terres gironines, una relació d’amor i odi entre bona part de l’aficionat gironí. Un jugador que ha sigut important en els darrers cursos per portar l’equip, de nou, a primera divisió.

Així doncs, el Girona deixarà una fitxa lliure, de les 25 permeses per la Liga, després de la marxa de Manu Vallejo (Oviedo) i Samu Sáiz.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)