Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“El Barça és un equipàs. Si penso en el rival estic fotut”

L’entrenador del Girona, com ja és habitual des de fa molt de temps, va atendre els mitjans de comunicació en un català cada dia més perfeccionat. I el duel català s’ho valia, ja que l’expectació a la sala de premsa de l’estadi de Montilivi també era la de les grans ocasions. Míchel va parlar amb molt respecte i certa admiració del Barça, sabedor que l’equip de Xavi el supera en tot, o gairebé tot, i és que la intensitat, la motivació i la il·lusió no són virtuts materials: “No tenim pas sobremotivació. Es tracta d’il·lusió i energia positiva. A Vila-real no vam ser nosaltres mateixos i per això volem fer un partit en la nostra millor versió. El jugador ho sap i per això hem treballat molt bé i amb moltes ganes”, explicava el de Vallecas, conscient que el factor Montilivi podria tenir un paper també determinant: “Necessitem el suport de tota la gent per tal de tenir possibilitats de victòria. No vull un camp en silenci i des del primer minut farem que la nostra afició estigui orgullosa de nosaltres. El camp ens animarà a nosaltres, no penso en cap cosa diferent i el nostre joc farà que l’afició viatgi junt amb nosaltres.”

Un rival imponent

Per a Míchel, el Barça té un equipàs ple de recursos amb un rendiment alt sigui quin sigui el futbolista que utilitza Xavi Hernández: “El Barça ha rebut només sis gols en divuit partits. És un equipàs i en defensa tenen jugadors forts, amb molta velocitat i en l’un contra un són físics. Espero un Barça amb extrems i amb tres migcampistes”, analitzava el tècnic blanc-i-vermell, que hi afegia: “El Barça és un equipàs. Si penso en el rival estic fotut. Els meus jugadors m’han demostrat durant la setmana que estaran molt bé. La meva preocupació era aquesta, que el jugador no tingués dubtes, ja que sense dubtes tenim la capacitat de fer un bon partit. No dic que guanyarem, però el meu cap pensa guanyar.”

El Girona sol ser un equip que porta la iniciativa a través de la possessió de la pilota, la premissa principal també del Barça. La lluita està servida: “Volem la pilota però el Barça, també. És complicat robar-li l’esfèrica, però farem un partit pensant en això. D’una altra manera és complicat guanyar el matx. Ells fan ocasions de qualsevol pilota, en un contra un, en passades endavant, al contraatac...”, comentava un Míchel que treu importància a la baixa de Lewandowski per part blaugrana i la titularitat del seu possible relleu, Ansu Fati: “La millor característica d’Ansu és el gol, com Lewandowski. Per tant, és el mateix en el fons i el Barça és un gran equip en totes les línies, és igual amb quins futbolistes surtin a jugar.”

LA PRÈVIA

La preocupació era que el jugador no tingués dubtes, ja que sense dubtes tenim la capacitat de fer un bon partit. El meu cap pensa en el triomf
Farem un partit pensant a robar la pilota al Barça. D’una altra manera és complicat guanyar
Míchel Sánchez
entrenador del Girona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)