Girona

L’1x1 del Girona

Per Oriol Robiró

gazzaniga (90’)
erràtic
En la primera part se la va jugar molt en la sortida de pilota i un error seu gairebé acaba amb un gol de Dembélé, però el pitjor va arribar després, en deixar morta una pilota fàcil que va suposar el 0-1. No va tenir el seu dia.
arnau (90’)
imponent
Va estar molt segur tapant Dembélé en els primers minuts i amb la lesió del francès es va quedar sense una referència a qui marcar. Això li va donar ales i, anant de menys a més, va acabar signant una exhibició.
juanpe (81’)
segur
En el seu retorn a la titularitat el canari va fer un dels partits més complets de la temporada. Segur i contundent al tall, gairebé no va patir amb Ansu Fati i en la sortida de pilota es va equivocar poquíssim. Bon partit.
bernardo (90’)
intermitent
Seguríssim en totes les pilotes penjades a l’àrea va anar tenint ratxes de seguretat amb la pilota als peus i altres en què es ficava en embolics ell sol. Gairebé sempre, però, se’n va sortir amb nota. Sense espais al darrere ho agraeix.
miguel (90’)
convincent
Va anul·lar completament Raphinha, tallant tots i cada un dels intents de desequilibri del brasiler. A més, per la seva banda és per on es va concentrar el joc ofensiu dels gironins. De més a menys, però a molt bon nivell.
oriol romeu (90’)
consistent
La pressió blaugrana va provocar que cometés més errors amb pilota dels que són habituals en ell, però posicionalment va estar perfecte i no va permetre en cap ocasió que Pedri o Gavi fessin mal entre línies.
Aleix Garcia (90’)
serè
Per la poca possessió que va tenir l’equip va entrar menys en joc del que és habitual, i és que se’l va veure poc, però quan va aparèixer va ser clau per poder sortir jugant. Va fer una gran centrada a Iván Martín que era mig gol.
yangel herrera (59’)
fluix
Molt espès des del xiulet inicial, al veneçolà li va costar entrar en joc en el seu retorn a la titularitat. Va perdre massa pilotes i no va aconseguir ser l’enllaç que l’equip necessitava. Ha tingut dies molt millors.
yan couto (70’)
defensiu
Va tenir una primera ocasió claríssima només de començar el partit, però no es va atrevir a xutar quan ja estava dins l’àrea. Va tancar bé la seva banda amb Arnau, però ofensivament es va deixar veure poc. Va acabar lesionat.
riquelme (81’)
insistent
Sense l’encert que ha tingut en altres partits, ja que tenir Koundé al davant és una altra història, però va ser dels que més va intentar ser vertical i desequilibrar el partit. En defensa cada dia se sacrifica més.
taty (70’)
inadvertit
El Girona va arribar poques vegades a l’àrea del Barça mentre ell era al camp i no va tenir cap ocasió per rematar. Molt treballador en la pressió, va tenir un partit desagraït. No va poder superar Araujo per velocitat.
valery (31’)
perillós
La seva entrada va donar aire fresc a la banda esquerre i va originar les millors ocasions de gol. Molt bons minuts de l’escalenc.
stuani (20’)
punta
Amb ell l’equip va guanyar presència a l’àrea, tot i participar poc. Va tenir una ocasió al final que no va rematar per molt poc.
t. Villa (20’)
refresc
Va aportar cames fresques a la banda dreta i va deixar bons detalls, però sense gaire impacte.
iván m. (9’)
DESENCERTAT
Va tenir la millor ocasió del partit rematant tot sol a la frontal de l’àrea petita, però ho va fer desviat.
Joel roca (9’)
lateral
Buscant el gol de l’empat gairebé a la desesperada va sortir de lateral i va intervenir força en el joc.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)