Girona

Problema al lateral dret

Baixes. La lesió de Yan Couto i la cinquena groga d’Arnau suposaran un gran contratemps per a Míchel per rebre diumenge el València

Míchel haurà d’inventar alguna cosa, diumenge que ve, per rebre el València a Montilivi, perquè, ahir, va perdre els dos laterals drets d’una tacada per a aquest partit. Yan Couto, que ahir va jugar d’extrem dret, va haver de deixar el partit amb una lesió al turmell, que, segons va apuntar Míchel, com a mínim serà un esquinç, i estarà de baixa uns dies, i Arnau va veure la cinquena targeta groga de la temporada per protestar i haurà de complir un partit de sanció. Això deixa Míchel sense cap lateral dret natural a disposició, de manera que el madrileny haurà d’apostar per reconvertir algun jugador. Les opcions poden ser posar Valery, Santi Bueno –el tècnic no ho va descartar en la roda de premsa–, Javi Hernández o Joel Roca, que va ser qui va acabar el partit de lateral. L’altra opció que tindria Míchel és tornar a jugar amb tres centrals.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)