Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“No ens han generat gaires ocasions”

Lògicament, amb la derrota, la segona consecutiva, Míchel no podia estar content després del partit, però el madrileny estava satisfet del partit que havien fet els seus homes. “No recordo un partit del Barça que hagi xutat tan poques vegades a porteria i això vol dir que hem treballat bé. En la primera part excepte una acció en la sortida de pilota no ens han generat ocasions i en la segona, a banda del gol, poca cosa més”, va dir Míchel en la roda de premsa, conscient que en certes fases van estar sotmesos: “No hem donat camp al Barça; l’han agafat ells. Hem començat pressionant alt i han hagut de jugar directe, però és clar, tenir la pilota contra el Barça després de córrer molt no és tan fàcil. No hem pogut fer el pas endavant perquè no els hem fet córrer enrere i això fa que el Barça t’acabi sotmetent.”

Míchel va ser objecte de la seva quarta expulsió com a tècnic del Girona, però va elogiar l’actuació de l’àrbitre. “Avui l’àrbitre no ha tingut res a veure en el resultat. Li he demanat perdó, però no li he dit res. He saltat al camp en un moment en què la pressió de tot el camp ens convidava a pensar que podíem empatar. No li he volgut recriminar res, però el quart àrbitre ha dit que havia entrat i m’ha expulsat. Em fa ràbia perquè segurament em perdré dos partits”, va comentar el madrileny, que si es confirmen els dos partits de sanció haurà de veure des de la grada els partits contra el València a Montilivi i al camp del Cadis.

El tècnic també va fer una valoració del final de la primera volta: “Hem anat de menys a més amb els resultats, però el rendiment ha estat molt estable. Estem en el camí que volem estar i estic content amb el creixement d’aquest equip que es veurà a mitjà termini. Avui no hi hem arribat, però ja hi arribarem.”

EL GUIÓ

“No hem donat camp al Barça; l’han agafat ells. Hem treballat molt bé”

L’EXPULSIÓ

“He entrat al camp i per això m’ha expulsat, però l’àrbitre ha estat bé”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)