Girona

Yan Couto estarà entre 6 i 8 setmanes de baixa

El Girona ha informat que el lateral dret i extrem Yan Couto pateix un esquinç de tercer grau al turmell esquerre. El brasiler, que es va fer mal en una acció defensiva en el darrer partit contra el Barça, haurà d’estar allunyat dels terrenys de joc entre sis i vuit setmanes i deixa un forat important a la banda dreta de la defensa, només amb Arnau Martínez com a únic ocupant natural.

És aquesta circumstància la que podria fer que el Girona es veiés obligat a llançar-se al mercat per buscar un lateral dret suplent pel de Premià de Dalt, un perfil baix que aporti però un recurs a la rotació per si fos necessari. I és que, precisament en el proper partit de lliga dels blanc-i-vermells contra el València (diumenge a les 16:15 a Montilivi), Míchel Sánchez no podrà disposar d’Arnau, sancionat per acumulació de targetes grogues.

L’àrea esportiva no es tornarà boja per intentar lligar una nova incorporació però si que esgotarà les hores que queden de mercat per valorar alguna opció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)