Girona

Couto, 6-8 setmanes KO

El Girona va informar que les proves mèdiques dutes a terme revelen clarament que Yan Couto té un esquinç de grau 3 al turmell esquerre. La lesió obligarà el futbolista brasiler a estar-se entre sis i vuit setmanes allunyat dels terrenys de joc, tot un contratemps per a Míchel Sánchez, que va posar a treballar la parcel·la esportiva a la recerca d’una possible nova peça més per a la plantilla.

El de Curitiba es va fer mal en una acció defensiva del darrer enfrontament a Montilivi contra el Barça i, de seguida, va demanar assistència mèdica. El jugador cedit pel Manchester City va abandonar l’estadi en crosses, fet que feia presagiar el pitjor. Arnau Martínez havia vist la cinquena targeta groga de la temporada també durant el matx, fet que deixa òrfena la posició de cara al proper partit, contra el València diumenge a Montilivi (16.15 h).

Yan Couto ha disputat catorze dels divuit partits de lliga possibles i un de copa (set com a titular), amb 735 minuts acumulats en total. La majoria de participacions del brasiler han estat d’extrem, però quan Arnau no ha jugat ha estat la primera opció al lateral dret. La lesió podria fer que el jove de 20 anys no pogués jugar ben bé fins passada l’aturada per seleccions que hi ha el cap de setmana del 25 i 26 de març, fet que el deixaria fora dels partits contra el València, el Cadis, l’Almeria, l’Athletic Club, el Getafe i l’Atlético.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)