Girona

Míchel, sancionat amb dos partits

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, va ser expulsat el passat dissabte en el duel català contra el Barça a Montilivi. En una jugada on Arnau Martínez va rebre una falta que no va ser xiulada ni tampoc aplicada la llei de l’avantatge, el madrileny va protestar a l’àrbitre i va entrar uns metres al terreny de joc, abandonat així l’àrea tècnica. Segons va apuntar Muñiz Ruiz a l’acta del partit, Míchel ho va acompanyar tot amb gestos ostensibles.

Avui al matí, el Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha fet saber la sanció que li aplicarà al tècnic de Vallecas i que serà de dos partits, València a casa i Cadis a fora. No serà el primer càstig pel tècnic de Girona que ja s’havia perdut dos partits després de l’expulsió a

El club, després de veure la sanció, comprèn que és un càstig desmesurat i ha presentat un recurs d’apel·lació per reduir la sentència de la federació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)