Girona

Míchel: “Si fem una segona volta millor que la primera no tindrem problemes”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del partit que el seu equip disputarà demà contra el València a Montilivi (16:15h). El de Vallecas ha repassat el mercat de fitxatges, tancat definitivament el dilluns, les característiques de l’adversari que es trobaran els seus futbolistes i l’estat d’ànim dels seus per afrontar un duel decisiu contra un rival que s’ha convertit en directe:

Un rival més perillós?

“Només penso en nosaltres. El València és un gran equip, té una gran ciutat al darrera i és un històric de la nostra lliga. Hem de fer un partidàs per guanyar però el meu pensament és que guanyarem ja que confio molt en el meu equip. No he vist a cap rival que ens hagi passat per sobre, sempre hem competit i demà ho hem de seguir fent i molt bé. Necessitem a la nostra afició, estar junts i hem de fer un pas endavant respecte a la primera volta, en atac i en defensa. Cal millorar les pèrdues de pilota i en defensa ser contundents a la nostra àrea”, ha explicat Míchel.

Sevilla i València a la part baixa

“La classificació està molt igualada perquè la lliga és molt competitiva i igualada. Hem de fer una segona volta millor que la primera, és el repte i el nostre objectiu. Si fem això no tindrem problemes però hem de millorar. Hem fet 26 gols però n’hem encaixat 29 i vaig dir als jugadors que necessitem baixar el número de gols en contra per millorar en tots els aspectes”

Baixes al lateral dret

“Tenim diverses opcions per ocupar el lateral dret. Hi ha Joel Roca, Valery, Santi Bueno, un esquerrà com Javi o Miguel a la dreta. O, fins i tot posar línia de tres centrals i carrilers”.

El València amb Voro

“Més defensiu que Gattuso no crec que serà però ja contra el Madrid vam veure pocs riscos en la sortida de pilota. Clar que era el Bernabéu, però encara tindran automatismes de Gattuso, és una percepció meva. L’altre dia van fer un 4-4-2, també poden jugar un 4-3-3”, ha analitzat el de Vallecas

Valoració del mercat

“La nostra plantilla és espectacular. Un equipàs. No falta res i estic molt satisfet de la plantilla que tinc”, ha dit Míchel, que respecte a la falta de competència per a Oriol Romeu i Aleix Garcia ha puntualitzat: “Yangel i Borja Garcia han donat un pas endavant en les últimes setmanes i estan preparats per jugar, com Iván Martín. Quan arribi David López de la seva lesió és un jugador que pot fer d’Oriol Romeu en algun partit. És veritat que Terrats ens donava diverses posicions, com un comodí, i ell vol jugar. És jove i pel club també és una bona oportunitat que jugui molts partits com està fent amb el Vila-real B”.

Tsygankov a punt?

“Està preparat. És un jugador top per nosaltres i està per jugar. Veurem els minuts que té però està disponible i Callens també al 100%”, ha sentenciat el tècnic blanc-i-vermell.

Les baixes

Míchel Sánchez ha confirmat les baixes per lesió d’Ibra Kebé, Reinier Jesús, David López i Yan Couto, i per sanció d’Arnau Martínez.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)