Girona

Voro

Entrenador del València

“Juguem contra un equip alegre”

Salvador González Marco, Voro, va atendre els mitjans en la seva segona roda de premsa prèvia a un partit en escassos tres dies. El tècnic, sense gaire temps per treballar nous conceptes amb el seu nou equip, va valorar el duel que afronten a Montilivi contra el Girona. “És important tenir temps per treballar, però les urgències arriben ja en el proper partit. Comencem la segona volta i anem a Girona amb el convenciment de saber què fer per competir molt bé”, explicava Voro, que hi afegia: “És clau guanyar un partit com més aviat millor. No mirem més enllà. Com més a prop tinguem els objectius més capacitat tindrem per competir. Està tot molt igualat i no és fàcil guanyar ningú, per tant, haurem de centrar-nos en nosaltres mateixos i en quines són les qualitats que hem de potenciar per millorar.”

Voro es va desfer en elogis al Girona. “Tenim un partit molt complicat contra un equip que té un entrenador amb continuïtat. El Girona és un equip alegre que juga bé amb la pilota. Sabem que serà difícil, però el més important som nosaltres i com aconseguirem el camí de la millora per ser més competitius i regulars”, va afirmar el tècnic valencià, un apagafocs al servei del club sempre que se l’ha necessitat.

LA NECESSITAT

“És important guanyar com més aviat millor però tot està igualat i no hi ha rival fàcil”

DEL GIRONA

“Juga bé amb la pilota i sabem que serà un partit molt complicat”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)