Girona

La vintena és la bona

Imbatuts. El Girona deixa la porteria a zero per primera vegada aquesta temporada

Després de tota una primera volta en què el Girona va ser incapaç de deixar la porteria a zero en cap partit, els de Míchel han aconseguit trencar la ratxa en el primer partit de la segona volta i en el millor dia possible per fer assolir la victòria 1-0 contra el València. D’aquesta manera, els gironins trenquen la mala ratxa en el vintè partit, evitant igualar el nefast registre de la temporada 1958/59 a segona divisió en què el Girona no va deixar la porteria a zero fins a la jornada 23. Els 19 partits consecutius encaixant com a mínim un gol, això sí, suposen la pitjor ratxa del Girona des que va arribar a la LFP, la temporada 2008/09, superant, de llarg, les dotze jornades sense deixar la porteria a zero de les temporades 2018/19 a primera i 2020/21 a 2a divisió A.

Amb l’1-0 d’ahir del Girona, l’Elx queda com l’únic equip de la lliga que encara no ha deixat la porteria a zero cap partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)