Girona

La FE Grama es queixa de l’estat del municipal de Riudarenes

El Girona B i la FE Grama van empatar ahir (2-2) en el partit de 3a divisió FEF que es va disputar al municipal de Riudarenes, el camp on el filial gironí disputa tots els partits de lliga. Més enllà de l’aspecte esportiu el partit ha portat cua, i és que els de Santa Coloma de Gramanet han emès un comunicat aquest matí queixant-se del tracte rebut per part del Girona, principalment arran del mal estat de les instal·lacions. La FE Grama condemna que l’estat del vestidor no és òptim per a la categoria, amb dutxes trencades i sense aigua calenta per dutxar-se després del partit. El club també es queixa que no hi hagi seients ni graderies, tot i que ho centra només en els directius del club desplaçats al partit.

El comunicat

“La Fundació Esportiva Grama vol fer pública la seva indignació pel tracte rebut per part del Girona FC i la situació viscuda a la seva visita al Municipal de Riudarenes, on el filial juga els partits de Tercera Federació.

Allà ens hi hem trobat unes instal·lacions completament indignes per un club de primer nivell com ho és el conjunt gironí. Dutxes completament trencades, vestidors d’espai molt reduït i sense aigua calenta per a que els jugadors es dutxessin després del partit. Val a dir que això no és el primer cop que passa, ja què per 3r any consecutiu, la FE Grama s’ha trobat sense aigua calenta per dutxar-se al Municipal de Riudarenes. A més, el nostre president i els directius desplaçats han hagut de veure el partit dempeus i com han pogut degut a la falta de graderies o seients.

El director esportiu de l’entitat ha expressat la seva queixa al club, un fet que també han realitzat des de la Junta Directiva, i aquesta indignació serà traslladada a la Federació. És indigne que a una categoria com la Tercera Federació es pugui permetre la disputa dels partits en aquestes instal·lacions.”

La resposta del Girona

Des del Girona s’ha reaccionat al comunicat de la FE Grama amb un comunicat a través de les xarxes socials del futbol base del club, que inclou el Girona B, explicant que la falta d’aigua calenta va ser deguda a una avaria que s’està intentant resoldre, de manera que cap dels dos equips va tenir aigua calenta. “Divendres passat va tenir lloc una avaria a les instal·lacions de l’estadi municipal de Riudarenes que impedia el subministrament d’aigua calenta a les dutxes. El mateix divendres es va comunicar aquesta incidència a la FE Grama a través del correu federatiu (intranet). Aquesta situació va afectar ambdós equips. En el vestidor del Girona B tampoc hi havia aigua calenta. Lamentem la situació que es va produir a conseqüència d’aquesta avaria que està en procés de solucionar-se”, diu el comunicat del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)