Girona

Miguel: “Tornar al Madrid seria molt bonic, però això passa per fer-ho bé al Girona”

El lateral esquerre del Girona Miguel Gutiérrez viu un dels millors moments de la temporada després d’encadenar sis titularitats i perdre’s només nou minuts d’aquests sis partits. Aquest migdia el madrileny ha valorat la seva situació i la del Girona en roda de premsa.

Porteria a zero contra el València

“És important perquè portàvem tota la primera volta encaixant i això reforça la feina que fem durant la setmana a nivell defensiu i és un punt més de motivació pels propers partits.”

Cadis i Almeria

“El partit més important sempre és el següent i ara tenim el Cadis. És molt important aconseguir una victòria perquè ens allunyaria una mica més del descens, però en aquesta lliga cap partit és fàcil i tots els rivals són complicats. Són dos partits que hem de sortir a guanyar i a donar-ho tot.”

El Cadis

“El Cadis a casa és un equip molt complicat perquè et colla molt. Serà un partit especialment difícil per això i perquè és un equip que s’ha reforçat molt bé.”

La situació personal

“Estic molt content. Míchel ens va dir una paraula a l’inici de temporada que era creixement i és el que s’està veient reflectit. A nivell personal em trobo bé i tinc molta confiança. Em surten bé les coses i l’equip està en un bon moment. Tenim un grup perquè ens vagin bé les coses.”

Físicament

“Quan va començar la lliga portava cinc mesos sense competir perquè m’havia operat el menisc a final de la temporada passada i estic content pels plans que em van preparar a aquí al Girona. Quan va començar la temporada em costava acabar els partits perquè se’m pujaven els bessos i ara estic bé per jugar els noranta minuts o el que necessiti el míster.”

Futur al Madrid?

“Clar que ho tinc al cap. El Madrid sempre ha estat casa meva i sóc el jugador que sóc pels anys que vaig estar allà. He de seguir fent les coses bé i veure què passa. Per mi tornar a casa seria molt bonic, però això passa per fer una gran temporada al Girona com estem fent i fer bons números.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)