Girona

Dawda, del Girona B, una de les novetats en la llista per jugar a Cadis

El Girona ha anunciat la llista de 21 convocats escollits per Míchel Sánchez per viatjar a Cadis i disputar demà el duel contra els andalusos a l’estadi Nuevo Mirandilla (21h).

Amb les baixes noves de Yangel Herrera i Valery Fernández ja oficials, la principal novetat de la convocatòria és l’entrada de Dawda del Girona B, a conseqüència de la baixa obligada de Stuani, que contra el València va veure la cinquena targeta groga del curs. Arnau Martínez, que va complir contra el València el seu partit de sanció imposat pel comitè per acumulació de targetes grogues és l’altra bona notícia per a un Míchel que també s’emporta Joel Roca i Artero amb dorsal del filial i que no podrà comptar, a més de Stuani, Yangel i Valery amb Ibra Kebé, Yan Couto, Reinier i David López, els dos últims gairebé recuperats però amb qui no es vol forçar la reaparició.

La llista de 21: Juan Carlos, Gazzaniga, Fuidias, Bernardo, Miguel, Arnau, Tsygankov, Taty, Aleix Garcia, Juanpe, Javi Hernández, Riquelme, Oriol Romeu, Santi Bueno, Iván Martín, Borja García, Callens, Joel Roca, Artero i Dawda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)