Girona

Míchel: “El Cadis té les idees molt clares, serà complicat”

Míchel ha comparegut a la roda de premsa prèvia al partit de demà al Nuevo Mirandilla contra el Cadis amb les notícies d’una última de les baixes de Valery i Yangel. El tècnic madrileny ha volgut començar la compareixença amb un record a totes les víctimes dels terratrèmols de Turquia i Síria.

Baixes per lesió

“Sobre la baixa de Valery, ell ja va jugar contra el València amb unes petites molèsties. És possible que les dues properes setmanes no estigui amb nosaltres. La lesió de Yangel em preocupa perquè és un jugador molt important i que quan està bé ens fa millors a tots. Té la mateixa lesió que l’últim cop i la nostra idea és recuperar-lo com més aviat millor”, ha dit Míchel.

El tècnic del Girona també ha explicat que David López i Reinier estan entrenant amb l’equip, però que no han volgut prendre riscos, així com Ibra que encara està en procés de recuperació. Ha conclòs l’apartat apuntant que la recuperació de Yan Couto va pel bon camí.

La notícia bona, dintre de les lesions, va ser la renovació de Valery amb el Girona fins al 2026, anunciada ahir: “És una gran notícia. Un jugador molt important de la casa i nascut aquí. Valery aporta el sentiment de pertinença al club”, ha dit el de Vallecas.

Cap a Cadis

“Serà un partit molt complicat i el seu cos tècnic té les coses molt clares. No necessiten la pilota per fer ocasions de gol, són molt verticals i ràpids a dalt. En poques passades és capaç d’arribar a gol, em preocupa molt el partit perquè necessitem guanyar per estar a una zona més còmode”, ha explicat Míchel.

“S’ha reforçat molt bé, però sempre he dit que la meva preocupació és el meu equip i sabem que serà un partit molt exigent. Penso que tinc un molt bon equip i anirem a guanyar perquè sempre sortim de la mateixa manera”, insistia el madrileny.

“El Cadis al darrer no es compliquen, porten la pilota ràpidament a dalt, a les segones jugades i després tenen molta velocitat per ser verticals. Nosaltres hem de ser capaços de generar ocasiona i, sobretot, no perdre la pilota en zones ens que enes poden fer contracops ràpids”, ha analitzat Míchel al conjunt gadità que es troba en zona de descens a cinc punt del Girona.

Per mirar a baix

“Son tres punts, però la primera volta vam empatar (1-1) i això vol dir que si guanyem, tindrem l’average a favor. En la classificació, faríem un salt de qualitat molt vimportant. 27 punts en la jornada 20 ens donaria molta més tranquil·litat”, ha dit Míchel que també ha volgut donar recalcar el fet d’anar partit a partit no fixar-se cap altre objectiu que no sigui aconseguir els 53 punts per assolir, còmodament, la permanència.

Alternatives

“Viktor i Roro també poden jugar, però Dawda és el jugador que pot suplir millor la baixa d’Stuani en cas de necessitat”

“Javi Hernández està bé per jugar i està preparat, no ha jugat perquè Miguel està a un gran nivell. Quan sigui el seu moment jugarà”, ha finalitzat Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)