Girona

Míchel: “Al rival se l’ha de mirar a la cara i nosaltres no ho hem fet”

Ferit en l’orgull i contrariat, Míchel Sánchez ha valorat en la sala de premsa la derrota del seu equip al Nuevo Mirandilla contra el Cadis (2-0): “Tots els rivals són directes però era un adversari que teníem per sota i no volíem que s’apropés. Volíem tenir més coixí i era un partit per no perdre’l. El Cadis ha estat superior, més intens i no hem competit”, ha explicat el tècnic de Vallecas, que respecte al condicionant del vent afegia: “El Cadis ha estat superior i no vull buscar excuses. El vent era pels dos i amb el vent es juga pitjor. Tot i això en els duels no s’ha de patir per això. No hem competit i no hi ha excuses. Pot perjudicar el nostre joc però no ens hem adaptat al partit ni ens hem entrat bé al partit”.

Falta d’intensitat

“Des de dalt no puc marcar la sensació d’intensitat. A la gespa si que olores el que passa. Em semblava que anaven amb una marxa més i no sé el perquè tot i que les dades parlen per si soles”, ha explicat el madrileny.

Negats a fora

“Hem fet molt bons partits. Em fixo en el rendiment no en el resultat. A Vila-real podíem haver sumat un punt, al camp de l’Espanyol vam estar bé. Avui no. Marxo trist ja que era un dia important i no hem entrat al partit com ho havíem de fer. Ens jugàvem els dos equips molt i no ens ho podem permetre”.

Excés de confiança?

“És un error, eren més de tres punts ja que hi havia en joc el goal average. Contra el València el vam igualar però ells són millors en el general. Com més rivals els hi guanyem aquest aspecte millor. Tothom et pot guanyar, han fitxat molt bé i estan molt bé, i no hem competit com havíem de competir. És un dia per fer-nos-ho mirar”, ha comentat Míchel.

Inoperància ofensiva

El Girona va tenir la primera ocasió de gol en el 68 amb una rematada de cap d’Iván Martín: “És un reflex de tot el partit. Hem fet set xuts i no hem mirat la porteria rival. Quan ens passem la pilota de mentida ho odio. Hem de mirar cara a cara al rival i anar a per ell. I el Cadis ho ha fet”.

Canvi de plantejament

“És un reflex de tot el partit. Hem fet set xuts i no hem mirat la porteria rival. Quan ens passem la pilota de mentida ho odio. Hem de mirar cara a cara al rival i anar a per ell. I el Cadis ho ha fet”, ha sentenciat Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)