Girona

Onzens, a quatre del pou

Tot i que encara faltaran dos partits per disputar-se, el Girona tancarà la jornada sabedor que el seu marge respecte del descens directe a segona A s’haurà vist reduït només un punt, tot i la derrota patida contra el Cadis. L’equip dirigit per Míchel Sánchez va veure des de casa com les derrotes del València, dissabte contra l’Athletic Club (1-2), i l’empat del Getafe a casa contra el Rayo (1-1) provocaven que el nou equip que marca la zona conflictiva que cal evitar és el conjunt valencianista, que passa per un moment molt complicat esportiu i institucional.

Ahir, l’equip blanc-i-vermell hauria pogut veure com el Celta i el Valladolid l’avançaven en l’onzena posició, però la derrota dels gallecs a mans de l’Atlético (0-1) –els de Vigo van rematar al travesser i van jugar amb un home més encara amb empat a zero– i l’empat del Valladolid contra l’Osasuna (0-0) li permetien mantenir la mateixa plaça en la classificació.

Amb la victòria del Cadis, que començava la jornada en descens, i les ensopegades de tots els equips per sota del Girona menys el Sevilla, que ja l’ha atrapat amb 24 punts, la classificació per la part baixa continua molt igualada. Els gironins mantenen l’avantatge de tenir encara molts equips per sota, però precisament aquesta igualtat obliga els de Míchel a sumar els tres punts en el proper partit contra l’Almeria si no volen veure perillar diverses posicions en la taula amb la vista posada al doble enfrontament a domicili contra l’Athletic Club i el Getafe. Venen revolts per als gironins, i a més amb múltiples baixes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)