Girona

Les alegries arriben quan toca

Demà el Girona rebrà a Montilivi l’Almeria, un rival que gairebé sempre ha estat molt incòmode per als gironins fins i tot jugant com a locals. I és que els precedents són clarament favorables al conjunt andalús, que ha estat capaç de guanyar cinc dels deu partits que ha jugat a l’estadi gironí. L’altra meitat dels partits s’han resolt amb tres victòries del Girona i dos empats. Això sí, el partit de demà és d’aquells que valen més de tres punts, ja que guanyar representaria per a uns i altres fer un pas més important cap a la permanència, i en aquest sentit el Girona gairebé sempre ha mostrat la seva millor versió a Montilivi contra l’Almeria en els partits en què hi havia coses molt importants en joc.

Les tres victòries dels gironins a casa contra els andalusos són recents. La primera va arribar en la jornada 39 del curs 2019/20 a segona A, quan els dos equips escuraven les opcions de lluitar per l’ascens directe. El Girona va guanyar 1-0, però ni uns ni altres van pujar directament i es van tornar a trobar en la semifinal del play-off d’ascens, en què el Girona de Francisco va tornar a guanyar 1-0. La temporada següent, la 2020/21, el duel es va repetir en la semifinal del play-off d’ascens i el Girona, que havia perdut en la lliga regular (0-1), va superar amb contundència l’Almeria (3-0), tot i que tampoc va acabar assolint l’ascens en la final.

Aquestes tres victòries en partits importantíssims són el millor aval del Girona per rebre demà l’Almeria, en el primer duel a Montilivi entre els dos equips a primera divisió, després que el Girona perdés 3-2 a l’estadi dels Jocs Mediterranis en la primera volta, un marcador a tenir en compte a l’hora d’intentar tenir la diferència de gols particular a favor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)