Girona

Míchel: “Necessitem guanyar per reivindicar-nos del partit a Cadis”

El tècnic del Girona, Míchel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà al seu equip contra l’Almeria a Montilivi (demà a les 21h). El madrileny ha explicat com està l’equip després de la dolorosa derrota a Cadis i com afronta el duel davant el conjunt dirigit per l’exentrenador blanc-i-vermell Joan Francesc Ferrer Sicilia Rubi:

Preocupat de Cadis

“Després del partit era normal estar preocupat ja que va ser el pitjor partit que hem jugat aquest any. Els jugadors coneixen el rival i saben que demà és un partit en el qual hem de fer moltes coses bé. És important que l’equip tingui ànima i humilitat en tots els partits. Som un conjunt que acaba de pujar i penso que de vegades som un equip que no tenim en compte que hem de fer sempre un partit amb humilitat. És la meva opinió, ja que quan ho fem amb la nostra afició, amb energia i concentració hem competit en tots els partits. Només contra la Real i el Cadis no hem posat prou resistència. Cap rival més ens ha guanyat per més d’un gol i això és una dada important”, ha explicat el de Vallecas.

Almeria, fluix a fora

“No sé l’explicació. En l’últim partit a fora contra el Rayo, en la primera part va ser molt superior. Té 3-4 opcions de gol molt clares. Em preocupa molt l’Almeria. En transició fa les coses bé i la pressió a dalt és bona, vindrà a l’home ja que som un equip que va jugar des del darrera. Si recuperen a dalt és un equip perillós.”

Deixar un rival enrere

“És important com el del Cadis ja que volíem i volem deixar enrere les posicions de sota. Necessitem guanyar perquè tots els equips volem fer un pas endavant i la classificació es complica molt. El nostre objectiu per fer història, que és fer 53 punts, està molt lluny i hem de guanyar molts partits. Necessitem guanyar per reivindicar-nos del partit de l’altre dia”, ha comentat Míchel.

Preparats per patir?

“Espero que sí. La meva preocupació és ser humils en cada partit i sabedors de la dificultat que costa guanyar. En el nostre cap ha d’estar present això. Si estem com hem d’estar estic segur que farem un bon partit. Tinc molta confiança en els meus jugadors i tenim un equip que fent les coses bé pot guanyar qualsevol partit. Dona la sensació que està tot fet i això em preocupa molt. Si perdem dos o tres partits ens pot descol·locar i en aquesta lliga és difícil vèncer i hem de tenir el cap preparat per qualsevol cosa”

Pobre bagatge ofensiu

“No em preocupa. És veritat que l’altre dia no hi van haver ocasions gairebé i vam fer un sol xut a porteria. Està oblidat però en els anteriors tres partits la cosa no va ser així. Vam merèixer fer gol contra el Vila-real i el Barça. El dia del València 23 xuts a porteria i l’equip va demostrar estar bé en atac. Quan juguem bé en atac, defensem millor i és una dada important que contra l’Almeria haurem de fer bo. Quan recuperen la pilota és complicat d’aturar però si ataquem bé pot ser un partit en el qual no tinguem tants problemes defensius”

Baixes

“Ibra Kebé, Yangel, Yan Couto, Valery són les baixes per lesió i Miguel per sanció. La resta estan bé. Reinier i David López han entrenat amb normalitat però veurem si poden jugar o no”, ha sentenciat Míchel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)