Girona

Trencant tots els registres

2a divisió FEF. L’Olot va aconseguir contra el Formentera enllaçar el tercer triomf i posar fi al malefici a les Illes Balears en la lliga

L’Olot viu en estat d’eufòria; continguda perquè encara no ha sortit del descens, però cada vegada més evident en els rostres de jugadors i tècnics perquè a Formentera els d’Albert Blázquez i Íñigo Arriola van encadenar el tercer triomf i van estripar el malefici que perseguia el club en els partits disputats a les Illes Balears. Des que el de Besalú i el d’Eibar formen tàndem, els olotins han sumat deu punts de dotze possibles i han passat d’estar a vuit de la salvació a situar-se només a dos. La temporada està agafant paral·lelismes amb la penúltima a segona B, quan el club va decidir donar l’equip a la dupla formada per Miquel Àngel Muñoz i Hèctor Simón per als quatre últims partits de la fase de permanència i, després d’encadenar tres triomfs, en l’última jornada contra el Peña Deportiva la salvació es va esmunyir de les mans. Ara, però, queda més temps per treure el cap.

L’Olot continua ampliant vincles

El conjunt garrotxí ha firmat un acord amb Omnium Cultural per fomentar l’ús del català en el món de l’esport i unir forces per fer accions que reforcin la cohesió social: “Aquest conveni reforça el nostre projecte social, tenim un compromís amb el territori, la cultura i la llengua catalanes i podem utilitzar el futbol per treballar aquests compromisos”, comenta Nuri Fité, la directiva de l’àrea social de l’Olot.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)