Girona

Míchel: “Volem i necessitem guanyar contra l’Atlético”

El tècnic madrileny, Míchel Sánchez, afronta el partit de demà a Montilivi contra l’Atlético de Madrid a les 9 del vespre. Els gironins no han perdut mai contra els ’colchoneros’ al seu feu i demà tancaran la jornada contra un conjunt que arriba en estat de gràcia.

Situació de l’equip

“Segueixen de baixa Callens, Couto, Yangel, Ibra i Joel Roca que es va lesionar en el darrer partit al filial. Té una lesió a la cama esquerra. Estarà de baixa 4 o 6 setmanes. La setmana ha estat molt bona. L’equip està preparat i sabem que és un equip molt complicat. L’Atleti, ara mateix, és l’equip més en forma de la lliga. Griezmann és un jugador diferencial, és el millor jugador en aquesta lliga.

Una visita especial

“.Ara és un Atleti que ho domina tot. Porta molts anys a l’equip que porten jugadores que juguen de memòria. Tots saben que han de fer. Jugadors com Griezmann penso que estan en el seu millor moment de la temporada. Això dificulta la nostra tasca. Confiança, agressivitat, amb la nostra afició. Penso que podem guanyar encara que el rival estigui a la millor versi.” L’altre dia vam fer cinc partits, el primer va ser contra l’Alteti. És un bon record del debut a primera divisió, però per demà espero que fem un gran partit. És un equip que el nostre president té bona relació i tenim a Riquelme cedit. Volem i necessitem guanyar perquè la classificació empeny per sota”, ha dit Míchel.

Què ha de canviar l’equip?

“Mai canvio el meu missatge. Volíem ser protagonistes, però a vegades noto que l’equip pateix molt en alguna situació. Per aquest motiu vaig comentar-ho al post partit de Getafe. Hem de donar la millor versió, hem des er un equip agressiu i que pensi sempre cap endavant. L’Atleti ha d’estar de la manera més incòmode possible. Vull que l’equip segueixi sent el mateix en el camp.

Un horari difícil

“Ena agradaria que el partit fos el cap de setmana, perquè pels nens i nenes un dilluns a les 9 és complicat. Ens centrem amb el partit i intentarem estar al màxim millor. Volem que l’afició vingui a Montilivi a animar i estar al nostra costat”

Riquelme

“Espero que ell demà sàpiga que porta la samarreta del Girona i doni la seva millor versió. Crec que per ell és un partit especial però no tant com va ser l’enfrontament al Civitas”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)