Girona

El Girona anuncia el procés per adquirir entrades per al Camp Nou

Les entrades costaran 49 euros i els socis s’hauran d’inscriure a partir d’aquest divendres. Si la demanda superat l’oferta, hi haurà sorteig

El Girona ha informat aquesta tarda que el procés de venda d’entrades per al partit Barça-Girona que es disputarà el dilluns 10 d’abril al Camp Nou (a les 21h) arrencarà aquest divendres 31 de març. Els socis que vulguin comprar entrades, que tindran un cost de 49 euros, s’hauran d’inscriure a partir del divendres a les 10 del matí a través del formulari obert al web https://viatges.gironafc.cat i tindran temps per fer-ho fins el dilluns 3 d’abril a les deu del matí. Cada soci podrà sol·licitar un màxim de 4 entrades amb la condició que els quatre inscrits hauran de ser socis.

Un cop finalitzat el termini d’inscripció, en cas que la demanda superi l’oferta, el Girona realitzarà un sorteig i cobrarà les entrades premiades, que s’hauran de recollir a la botiga, des de les 9 del matí de dimarts fins al dijous 6 a les 2 de la tarda. Per fer-ho, s’haurà de facilitar l’identificador de reserva o mostrar el correu rebut. El llistat amb els números de soci dels afortunats, juntament amb un certificat de verificació del procés, es publicarà a la web. Els premiats rebran també un correu informant-los que han estat agraciats. Si no hi ha suficients inscripcions, totes les entrades s’assignaran als Socis apuntats i es posaran a la venda les restants per al públic general, a partir de dilluns 3, a les 3 de la tarda, i fins al dimecres 6, a la mateixa hora o fins a exhaurir existències.

El Girona disposa de 371 entrades per a l’afició visitant en el partit al Camp Nou, però no seran totes aquestes les que es posaran a sorteig, i és que el club en reserva unes 30 per compromisos del club i n’hi haurà unes 75 que es repartiran entre penyistes, que a la vegada també hauran de ser socis del Girona per poder tenir dret a una de les entrades.

El club també oferirà la possibilitat de contractar el desplaçament amb autocar fin al Camp Nou amb un cost de 17 euros per persona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)