Girona

Míchel: “Per molts factors és un partit que val més de tres punts”

El tècnic del Girona, Michel Sánchez, ha atès als mitjans de comunicació en la prèvia del duel català que enfrontarà als gironins amb l’Espanyol a l’estadi de Montilivi (demà a les 14h). Un partit vital per als dos equips, que lluiten per evitar el descens a tota costa. El triomf gironí permetria als blanc-i-vermells respirar més o menys tranquils i enfonsar als periquitos mentre que una victòria blanc-i-blava permetria als de Diego Martínez involucrar molt més als gironins en la lluita i trencar una ratxa de tres derrotes consecutives:

Estat de la plantilla

“Tornarà Yan Couto però Yangel Herrera no va tenir bones sensacions i va deixar d’entrenar amb el grup i anirem a poc a poc. Espero que aviat torni amb el grup. Callens tampoc arribarà al partit i Al-eix Garcia, Joel i Ibra continuen amb les seves recuperacions. La resta tots bé i després de l’aturada l’equip ha entrenat molt bé i tenim moltes ganes de fer un gran partit demà amb la nostra afició després del dia de l’Atlético, que vam fer un bon partit però al final vam perdre els punts. Necessitem guanyar davant l’afició i espero que junts ho puguem fer”, ha comentat Míchel, que respecte al cas concret de Yangel Herrera ha concretat: “Estem preocupats perquè és un jugador diferencial per nosaltres i no ha jugat molt aquest curs. La setmana passada va anar a jugar un partit amb el filial i no va tenir bones sensacions. Millor anar a poc a poc. Necessitem al millor Yangel, no una versió al 50%. Al seu nivell fa millor l’equip i espero que aviat estigui amb el grup”.

L’Espanyol

“És un equipàs i té jugadors de molt nivell. Nosaltres a casa sempre hem fet les coses bé i hem tingut un punt d’agressivitat en aquests partits. Per això espero que l’equip doni la millor versió de la nostra capacitat. Podem guanyar a qualsevol rival, l’Espanyol ara mateix està per sota nostra però és un gran equip. És un partit especial i de més de tres punts”.

Aturar Darder i Joselu

“Farem el millor equip possible. El millor és que l’equip estigui al seu nivell. Si som capaços de guanyar la pilota i imposar el nostre estil podem fer que jugadors com Darder estigui menys còmode. Això és el que volem fer tot i saber que l’Espanyol té jugadors com Joselu, Braithwaite, Puado, Darder, Vinicius, important per a l’atac. Volem fer un pas endavant amb pilota i no perdre la possessió en zones perilloses que en la seva transició ens poden fer mal”, ha analitzat l’entrenador del Girona.

Punts per salvar-se?

“He vist dades d’anteriors anys amb 42 punts. Realment em preocupa el partit de demà. Fent les coses bé aconseguirem el nostre objectiu i això és per mi el més important. Si l’equip necessita 45 punts, som capaços de fer-los també. La matrícula d’honor són 53 i estem lluny d’aquesta puntuació però queden dotze partits”.

Més que tres punts?

“És un duel català, tota l’afició l’espera i sabem que després del Barça només quedaran 10 partits i és ja la baixada de la competició. I en aquests últims deu partits crec que hem d’estar per damunt de la desena posició. És l’objectiu i per això hem de guanyar. També l’Espanyol està a quatre punts i el deixaríem a set punts més l’average. Per això és un partit diferent i especial”

La incidència de Tsygankov

“Quan va arribar vam dir que era diferencial perquè la direcció esportiva ja sabia que aquest jugador era difícil que arribés al Girona. Si érem capaços de portar-lo, l’equip creixeria segur. I així ha estat. En zona tres és diferencial per gols i assistències. També té una capacitat de treball espectacular i és el tipus de jugador que volíem fer per donar un pas endavant per club”, ha explicat Míchel.

La posició de Diego Martínez

“No busquem res. Diego és un gran entrenador i he de defensar el treball de tots els companys. No em fixaré en cap situació ni conseqüència. És un partit especial per tot però espero que Diego no tingui problemes”, ha sentenciat l’entrenador del Girona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)