Girona

“L’equip ha respost tàcticament”

Míchel Sánchez Entrenador del Girona

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, va valorar molt positivament la victòria del seu equip contra l’Espanyol, un rival directe que deixen a 7 punts, però, sobretot, el madrileny va destacar la lectura del joc i l’aplicació tàctica de molts dels seus jugadors, clau en el control del joc i, a la fi, el triomf: “Era un partit important per aconseguir els 3 punts. Estic molt feliç, ja que els meus jugadors han interpretat bé les dificultats i han respost tàcticament. La feina de David López, Santi Bueno i Oriol Romeu per defensar les situacions amb Joselu quan queia a banda ha estat molt bona. Com també el treball en transició de Borja García i Iván Martín. Era clau tenir un control total sense que es veiés l’alegria habitual, ja que l’Espanyol té jugadors molt bons després de recuperació”, va analitzar Míchel, que hi va afegir: “Trenquem una ratxa de tres partits sense guanyar, tot i que veníem d’empatar de Vallecas. Guanyem el goal average i fem un pas endavant important. Hem competit de manera espectacular i només hem concedit un xut a un bon rival. Aquest és el camí per aconseguir més zeros a favor i així obtenir millors resultats.”

El de Vallecas també va lloar Stuani, artífex del triomf amb el seu gol: “No és fàcil llançar un penal en el 88’ acabat de sortir. Sempre que el tenim al camp estem més a prop del gol. Té un altre rol però l’assumeix i imprimeix el caràcter quan surt al camp. Havia d’aportar minuts de qualitat i ho ha tornat a fer.”

“Ho tirarem endavant”

El tècnic de l’Espanyol, més capcot, va explicar com se sent després d’encadenar la quarta derrota: “Anímicament estem baixos i hem volgut fer un partit pràctic. No estem bé després de quatre derrotes però som els jugadors i els tècnics els qui tirarem això endavant. Estic convençut que puc convèncer els jugadors de fer-ho”, va dir Diego Martínez, que va sentenciar: “Soc el primer en les derrotes i l’últim en les victòries. No depèn de mi cap decisió, només d’aixecar l’ànim del vestidor.”

SATISFET

“Estic molt feliç, ja que els meus jugadors han interpretat bé les dificultats”

STUANI

“No és fàcil llançar un penal en el 88’ acabat de sortir. Ha aportat caràcter”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)