Girona

L’1x1 del Girona

Per Arnau Madrià

GAZZANIGA (90’)
solvent
Quan el seu equip estava més tou en defensa, l’argentí va respondre aturant uns tirs llunyans dels visitants. Sobretot d’un Gumbau que el va fer treballar en la primera. En el tram final de la segona, va treure una bona mà a Collado.
ARNAU (90’)
progressiu
El jove lateral dret no va entrar amb bon peu al partit i ho van aprofitar Morente i Clerc per fer mal per la banda. Per contra, en la segona va fer un pas endavant i va tenir més presència en atac. Va estar millor en defensa i va guanyar duels.
Bueno (90’)
amonestat
Va ser el millor de la línia defensiva. L’uruguaià va poder desactivar algunes jugades dels rivals amb anticipacions. Va estar correcte en els duels aeris. El punt negatiu va ser la cinquena targeta, que li impedirà jugar a Valladolid.
juanpe (90’)
retornat
El canari va reaparèixer tres partits després en l’onze titular. Tot i que no va tenir gaire feina, va estar bé en el replegament defensiu en la segona part. El futbolista va voler estirar els seus, però li va faltar profunditat amb la línia de passada.
javi hernández (58’)
fiable
Javi va estar molt bé guanyant els duels. En situació d’atac, va aprofitar molt bé els carrils interiors i, fins i tot, va disposar d’unes quantes ocasions per anotar. Va neutralitzar molt bé Pere Milla i Palacios; va fer un treball de notable.
ROMEU (90’)
Ibuprofèn
Quan l’equip tenia més necessitat, el català va aparèixer per anotar el segon gol des de la distància. Va aixecar els braços i ho va celebrar amb un Montilivi que es va treure un pes de sobre. Un cop més, va esborrar els mals de cap.
TSYGANKOV (90’)
diluït
No va brillar com altres dies, però va anar entrant de mica en mica en el partit. En la primera part, no va poder desfer-se de la marca de John i Clerc. En la represa, es va sentir més còmode amb espais i es va apropar al gol en la transició.
Iván martín (77’)
lent
Quan l’equip estava en el bloc alt, no va saber seleccionar bé la passada. En més d’una acció no va tenir la rapidesa necessària per trencar línies amb pilota. Va tenir mobilitat, però no va acabar d’entrar mai en joc. L’equip ho va notar.
BORJA GARCÍA (14’)
recaigut
Míchel va dir que no es poden tornar a repetir aquests casos. El madrileny es va ressentir de la planta del peu i va demanar el canvi abans del 15’. Tot i això, Borja va fer història arribant als 233 partits en l’elit amb el Girona, com Granell.
TONI VILLa (57’)
tou
Amb les marques de John, Palacios i, sobretot, Mascarell, el futbolista va perdre tots els duels cos a cos. Amb la pressió de l’Elx, Villa no es va sentir còmode. Malgrat tot, va fer l’assistència al Taty en una centrada lateral tensa i precisa.
CASTELLANOS (77’)
descansat
L’ovació del partit se la va endur l’argentí. Amb el seu gol de cap, el Girona va poder anar al descans més alliberat. Va fer callar totes les crítiques que va rebre per xarxes amb un gest amb el dit. Es perdrà el pròxim partit per sanció.
ALEIX (76’)
director
Va substituir Borja García i va estar molt actiu amb l’esfèrica. Va patir amb el vent i les pilotes llargues. És important per la circulació.
MigueL (33’)
pràctic
Va entrar amb peus de plom i no va voler arriscar amb la pilota. El madrileny va tenir l’oportunitat després de tres partits, d’acumular minuts.
valery (33’)
oxigen
Va donar oxigen a l’equip i també sortida de pilota. El de l’Escala va jugar a l’extrem.
Couto (13’)
resolutiu
Míchel va canviar el sistema i va jugar de carriler. Va continuar totes les transicions.
stuani (13’)
testimonial
El ‘charrúa’ sap que haurà de jugar a Valladolid per la sanció del Taty Castellanos.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)