Girona

El Girona i l’USAP enforteixen els seus lligams

Durant la jornada d’avui, el president del Girona, Delfí Gelí, i el director general del club, Ignasi Mas-Bagà, han visitat l’USAP (Unió Esportiva Arlequins de Perpinyà) a l’Estadi Aimé Giral per enfortir la relació entre les dues entitats. El club que ha aconseguit set campionats de França de rugbi, ha rebut als gironins a través del seu president, François Riviere i dirigents del club. A més a més, també hi ha estat present Laurent Gauze, el president de la Cambra de Comerç de Perpinyà-Pirineus Orientals i Jeroni Pérez, representant de la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

La trobada ha servit per avançar i buscar punts d’intercanvi d’opinions i d’objectius. “L’USAP és un club històric, amb grans èxits en el món del rugbi, i ens pot anar bé per aprendre de les seves experiències”, ha dit Geli. El president del Girona ha aprofitat per recordar que hi ha molts aficionats del Rosselló, la Catalunya del Nord, que cada cap de setmana viatja fins a Girona per poder viure un partit a Montilivi.

Per altra banda, el president Rivière ha valorat positivament la trobada entres les dues entitats: “Som dues poblacions de dimensions comparables, un de futbol, l’altre de rugbi. És una bona notícia i podem ser encara més forts i anar més enllà”. El màxim dirigent del club va aprofitar per reivindicar els clubs d’elit més humils “França no són només ciutats com Tolosa, París, Lió o Marsella. Com a l’estat espanyol no és només Barcelona o Madrid”.

Una penya del Girona a Perpinyà

Aquesta tarda, el Girona també serà present a l’acte oficial de la primera penya del club a la Catalunya del Nord, concretament a Perpinyà, la capital del Rosselló en el local l’Arena Bar. L’acte serveix per presentar davant de l’entitat gironina la Penya de Perpinyà del Girona F.C, presidida per Greg Caffort i amb 42 socis que en formen part. Entre els quals, hi ha un bon gruix que es desplaça habitualment a veure els partits del Girona a Montilivi des de fa un bon grapat d’anys.

La penya vol englobar tots els gironistes de la zona del Nord dels Pirineus i de la Catalunya del Nord. En l’acte hi seran presents els jugadors del primer equip, Ibra Kébé i l’escalenc Valery Fernández que ha estat anomenat el padrí de la penya per la seva catalanitat i proximitat al territori del Rosselló.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)