Girona

Ampliant l’horitzó

La Catalunya del Nord El Girona i l’USAP enforteixen la relació i s’inaugura la primera penya gironina a Perpinyà

Durant la jornada d’ahir, el president del Girona, Delfí Gelí, i el director general del club, Ignasi Mas-Bagà, van visitar l’USAP (Unió Esportiva Arlequins de Perpinyà) a l’Estadi Aimé Giral per enfortir la relació entre clubs. Els del Rosselló, que han aconseguit set campionats de França de rugbi, van rebre els gironins encapçalats pel seu president, François Rivière, i per dirigents del club. A més a més, també hi va ser present Laurent Gauze, president de la Cambra de Comerç de Perpinyà-Pirineus Orientals i Jeroni Pérez, representant de la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

La trobada va servir per avançar i buscar punts d’intercanvi d’opinions i d’objectius. “L’USAP és un club històric, amb grans èxits en el món del rugbi, i ens pot anar bé per aprendre de les seves experiències”, va dir Geli. El president del Girona va aprofitar per recordar que hi ha molts aficionats de la Catalunya del Nord que cada cap de setmana viatgen fins a Girona per anar a Montilivi a veure futbol.

Per altra banda, el president Rivière va valorar positivament la trobada entre les dues entitats: “Som dues poblacions de dimensions comparables, una de futbol, l’altra de rugbi. És una bona notícia i podem ser encara més forts i anar més enllà”. El màxim dirigent del club va aprofitar per reivindicar els clubs d’elit més humils “França no són només ciutats com ara Tolosa, París, Lió o Marsella. Com a l’Estat espanyol no és només Barcelona o Madrid”.

Una penya del Girona a Perpinyà

El Girona també va ser present en l’acte oficial de la primera penya del club a la Catalunya del Nord, concretament a l’Arena Bar de Perpinyà. La Penya de Perpinyà del Girona FC, presidida per Greg Caffort, té 42 socis, que habitualment van a veure els partits del Girona a Montilivi. Ibra i Valery, nou padrí de la penya, van ser presents en la inauguració.

ALIANÇA CATALANA

El Girona visita l’USAP en una trobada per crear lligams i sinergies entre els clubs

UNA NOVA PENYA

42 socis formen la primera penya del Girona a Perpinyà i a la resta de la Catalunya del Nord
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)