Girona

Míchel Sánchez

Entrenador del Girona

“L’equip està a punt i amb molta energia”

L’entrenador del Girona, Míchel Sánchez, no vol cap tipus de relaxació tot i que el seu equip disposi d’un marge d’onze punts respecte del descens. Pel madrileny, l’objectiu no està tancat i l’ambició ha de ser màxima contra el Valladolid i en el que queda de campanya: “Espero que no hi hagi cap mena de relaxació, ja que sempre hem dit que estem creixent i espero fer un pas endavant com a club i equip. El dia a dia és important, fa quatre partits que no perdem i volem continuar de la mateixa manera. Ens hem entrenat bé, l’equip està preparat, amb intensitat i molta energia. L’objectiu no està assolit”, deia el de Vallecas, que hi afegia: “Si els 41 punts són definitius per salvar-nos? Quan hi arribem en voldrem més. Som un equip que ha de mirar sempre a dalt, és la meva personalitat i mentalitat i vull pensar que també és la de la meva plantilla.”

Míchel va mostrar respecte cap al Valladolid, que amb Pezzolano a la banqueta ha sumat quatre dels primers sis punts en joc contra el Mallorca i el Vila-real: “Amb Pezzolano són un equip amb un caràcter més ofensiu que segur que voldrà tenir la pilota. Han fet dos partits diferents per la tipologia del rival al qual s’han enfrontat i s’han adaptat bé”, va analitzar Míchel, que sentenciava: “Segur que ens han vist i ens han analitzat i saben que som un equip que vol la possessió. Plantejaran un partit per tenir-la ells i obligar-nos a defensar més estona.”

AMBICIÓ

“Quan arribem als 41 punts en voldrem més. Hem de mirar cap a dalt”

EL VALLADOLID

“Amb el nou tècnic són un equip amb un caràcter més ofensiu”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)